normativa

REGLAMENT DE RÈGIM INTERN

Per tal de garantir la convicència entre tots cal respectar i complir aquesta normativa de règim intern, des de Berga Resort recomanem la seva lectura per tal d’evitar possibles perills o incompliments.

1. Accés a Berga Resort

És reservat als ocupants dels allotjaments i campistes, qualsevol altra persona haurà de demanar a recepció el permís d’entrada, la direcció es reserva el dret d’admissió. El titular serà responsable de tots els actes que siguin imputables a ells i els seus acompanyants. Aquelles persones, el comportament de les quals alteri la pau i l’harmonia de la resta dels campistes o el present reglament, podran ser expulsades. Els pares o tutors legals són els únics responsables finals dels seus fills en el recinte.

2. Inscripció

El client formalitzarà els tràmits d’inscripció a la Recepció en el moment d’arribar-hi i haurà de fer menció expressa de tots els conceptes subjectes a pagament que vagi a introduir al recinte. Qualsevol variació dels esmentats conceptes haurà de ser comunicada immediatament. tots els integrants han de registrar-se a recepció. per tal de entrega’ls-hi el braçalet identificatiu que hauran de dur de manera visible durant tota la seva estada.

3. Pagament

L’abonament de l’estada es farà en el moment de l’arribada. En cas de marxar abans de la finalització de la reserva, no hi haurà devolució.

4. Emplaçament

La recepció es reserva el dret d’indicar a l’usuari l’allotjament o parcel·la a utilitzar durant la seva estada al recinte.

5. Sortides

La sortida dels allotjaments és a les 11h i de les parcel·les a les 12h, deixant-ho tot net i recollit. En cas contrari, s’abonarà la pernoctació corresponent.

6. Visitants

Berga Resort permet que es rebin visites sense pernoctar amb la compra del DAYPASS, el qual pot adquirir de forma online  a la nostra pagina web.

  • Per motius de seguretat, els visitants hauran de passar primer per Recepció, juntament amb el titular de l’allotjament, a registrar-se, mitjançant la identificació amb el DNI o passaport. 
  • Se’ls col·locarà un braçalet identificatiu, que és personal i intransferible  (que hauran de dur de manera visible durant la seva permanència al recinte).

Consulti les condicions al següent link:  https://www.bergaresort.com/daypass/


7. Descans i silenci

De 8h a 24h, televisors i aparells musicals es permetran a un volum apropiat, tret de les hores de descans. La direcció pot prohibir el seu ús si ho considera oportú.

Hores de descans: de 8h a 10h, de 15h a 17h i de 22h a 24h. Durant les hores de descans i en interès dels qui desitgen descansar, es prega reduir l’ús dels vehicles, reduir el volum dels aparells de música, tv, etc. Apagar les llums exteriors així com circular pels carrers en silenci.

Hores de silenci: de 24h a 8h. Durant aquestes hores i en benefici de tots hi ha d’haver silenci absolut i no es permetrà la circulació de vehicles. Així mateix i per tal d’evitar molèsties als veïns, no es permet fer ús de les piques.

Excepcions: el 23 de juny i el 14 d’agost començarà l’hora de silenci a la 1h a la zona del xiringuito.

Amfiteatre: L’horari de silenci els dissabtes d’estiu és de 1h a 8h, excepte el 23 de juny i el 14 d’agost és de 2h a 8h. Berga Resort es reserva el dret de reduir o ampliar aquest horari segons consideri oportú.

8. Vehicles i barreres

Barreres obertes de les 8h a les 24h. Fora d’aquest horari està prohibit l’accés i circulació de vehicles dins del recinte. Velocitat màxima: 10 km/h. Només es permet aparcar al pàrquing general.

9. Allotjaments

Cal tancar la porta i finestres en funcionar la calefacció o l’aire condicionat. Cal deixar l’allotjament tal i com el van trobar (els plats nets, llençar les escombraries, etc.)

10. Parcel·les

Es prohibeix la col·locació de qualsevol tipus de tendal, pedres, fustes, etc. Així com lligar cordes o instal·lar aparells d’il·luminació entre els arbres. Es prega mantenir la parcel·la recollida i en bones condicions d’imatge.

11. Bicicletes i patinets

Queda totalment prohibit circular de manera perillosa o competitiva, així com el seu ús a partir de l’obertura dels llums dels carrers. Es prohibeix la utilització innecessària com hoverboards i tota mena de patinets elèctrics i joguines elèctriques.

12. Barbacoes

Es permet l’ús en el mateix emplaçament entre les 13h i les 16h, i de les 20h a 23h. I quan les condicions atmosfèriques ho permetin. Comproveu que la brasa i cendres estan ben apagades abans de llençar-les al contenidor. Està totalment prohibit encendre foc obert al recinte i rodalia.

13. Animals de companyia

Estan permesos prèvia inscripció. Queda prohibida la seva entrada a les instal·lacions cobertes i zones esportives de Berga Resort. Cal tenir-los lligats i controlats en tot moment. Segons la llei d’animals de companyia estaran degudament identificats i hauran de tenir l’assegurança de responsabilitat civil, el certificat sanitari i el model de certificat veterinari o passaport segons la seva espècie. No permesa l’entrada d’animals que representin un perill o una molèstia per la resta.

14. Piscina / Splash Park

Per accedir-hi s’ha de mostrar el braçalet identificatiu que és personal i intransferible (en piscines cobertes climatitzades s’ha de demanar hora amb antelació). Els menors d’11 anys han d’anar sempre acompanyats d’un adult. Els menors de 6 anys han d’estar en tot moments vigilats dins el vas d’aigua per un adult. És obligatori respectar les indicacions del personal autoritzat i socorristes. Per raóns de seguretat i higiene és obligatori dutxar-se abans d’entrar al vas.

Estarà totalment prohibit menjar, beure, fumar, l’ús de material de flotació (inflables, pilotes, xurros, etc.), aparells musicals, para-sols, gandules i accedir a la zona de bany amb calçat de carrer. No es permet saltar ni tirar-se de cap. L’accés al vas d’aigua és per les zones habilitades. És obligatori l’ús de casquet de bany a les piscines climatitzades cobertes.

15. Animació

L’accés a l’animació és lliure. Berga Resort, per tant no es fa responsable del control dels nens/es. Cada activitat s’adreça a un públic determinat, cal respectar sempre aquesta indicació.

16. Parc infantil

D’ús exclusiu per a nens entre 3 i 7 anys, els quals hauran d’anar acompanyats d’un adult. Aquesta zona no disposa de vigilància. Berga Resort declina tota responsabilitat i aquesta recau sobre els pares/tutors, que seran responsables de la seguretat dels seus fills.

17. Bugaderia

Disposem de rentadores i assecadores d’autoservei. L’usuari és responsable dels possibles danys, destenyits o altres desperfectes que pugui patir la roba. La direcció no se’n fa responsable.

18. El Bosc

El Bosc de 10 hectàrees és de lliure acés per passejar o fer esport. Aquesta zona no disposa de vigilància. Berga Resort declina tota responsabilitat i aquesta recau sobre els usuaris, pares, tutors, etc. que seran responsables de la seva pròpia seguretat i la dels seus fills. Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Molta precaució, qualsevol petit gest pot provocar un inendi que ens afectaria a tots. Està totalment prohibit encendre foc i llençar cigarretes o brossa dins de tot el recinte.

19. Horaris

La direcció es reserva el dret a modificar horaris durant la temporada així com a procedir al tancament d’instal·lacions sense previ avís.

20. Conectivitat WiFi

Berga Resort garantitza una cobertura WiFi del 80% dins del recinte i instal·lacions.

21. Centre Esportiu

L’edat mínima per accedir a la Sala de Fitness o a les Classes Dirigides és de 14 anys. Els vestuaris de l’àrea social estan oberts als clients de Berga Resort, els vestuaris de la Zona Wellnes tenen l’accés restringit als que utilitzin el gimnàs, vagin a les classes dirigides o a les piscines cobertes climatitzades.

22. Circuit d'Aigües

S’ha de reserva hora amb atel·lació. Per raóns de seguretat i higiene és obligatori dutxar-se abans d’entrar al vas d’aigua. És obligatori l’ús de casquet de bany. El comportament ha de ser respectuós i silenciós en tot moment. No es permet l’ús del mòbil.

El no previst en aquesta reglamentació és a criteri de la direcció de Berga Resort, la seva acceptació o no.

*Pot consultar al reglamentació completa a www.bergaresort.com