BERGA RESORT

Les teves vacances d’estiu al millor preu!

APROFITA LA PRIMERA QUINZENA DE JULIOL A UNS PREUS INCREÏBLES.

A Berga Resort estem preparant un estiu de sorpreses. A més a més ara podràs gaudir de les teves vacances al millor preu amb  les instal·lacions incloses a partir de 7 nits durant la primera quinzena de Juliol.

Tobogans, Splash Park, Salti Park, Parcs Infantils, Pàdel, Activitats… A Berga resort podràs trobar això i molt més fent la teva reserva durant la primera quinzena de Juliol. No ho pensis més i fes la teva reserva a Berga Resort.

SPLASH PARK

TOBOGANS GEGANTS

PISCINA DE SAL

ELS NOSTRES ALLOTJAMENTS

MOBIL HOME

ENSIJA

mobil home

CADÍ

mOBIL HOME

QUERALT

BUNGALOW

MOIXERÓ

Piscines exteriors per totes les edats!

Submergeix-te en un món de diversió amb els nostres tobogans de diferents alçades i velocitats, dissenyats per garantir rialles i adrenalina. Els més petits podran gaudir de la nostra zona infantil amb jocs aquàtics interactius, mentre els adults es relaxen a les nostres àrees de descans i solàriums.

Activitats infantils tots els dies d’estiu!

Els nostres monitors professionals organitzen activitats variades que van des de tallers creatius, manualitats i jocs en equip, fins a espectacles de màgia, teatre i sessions de contacontes. També comptem amb activitats esportives adaptades a totes les edats perquè els nens puguin gaudir de l’aire lliure i mantenir-se actius.

El millor Resort de muntanya d’europa.

Un any més l’associació d’automobilisme dels Paisos Baixos “ANWB” ha atorgat la certificació de TOP 2024 a Berga Resort amb 5 estrelles a la categoria de resort de muntanya.

PREUS JULIOL

5 NITS JULIOL

A PARTIR DE

600€

7 NITS JULIOL

A PARTIR DE

810€

CAP DE SETMANA

A PARTIR DE

350€

Vacances a Berga Resort

A BERGA RESORT estem preparats per que durant la setmana santa passis uns dies inolvidables en família, no ho pensis més i fes la teva reserva a Berga Resort.