PISCINES CLIMATITZADES

Dues piscines cobertes climatitzades per entrenar i divertir-se.

Millora el teu entrenament a la PISCINA INTERIOR!

Sempre hem sentit a dir que la natació és l’esport més complet, i ho és perquè és un exercici aeròbic en què es veuen implicats dos terços dels músculs del cos, potenciant la força, la resistència i la flexibilitat. A més, es pot practicar a qualsevol edat, el risc de lesions és menor i la pràctica habitual té beneficis per al cos a mitjà i llarg termini.

En nedar utilitzem la majoria dels grups musculars del nostre cos, tant el tren superior com l’inferior a més de tronc i cap, per la qual cosa les articulacions estan més flexibles i els músculs es tonifiquen i s’enforteixen, sobretot els de l’esquena. Per això és un exercici molt recomanat per als que pateixen hèrnies, lumbàlgies o problemes de malucs.

CARACTERÍSTIQUES

Consulta totes les caracteristiques de les nostres PISCINES INTERIORS.

CREMAR GREIX

En òptimes condicions i segons la intensitat, amb la natació es poden cremar moltes calories per hora. És habitual que s’incorpori a les rutines dels que comencen un programa de pèrdua de pes.

COL·LESTEROL

Com que és un exercici d’intensitat baixa però que es desenvolupa durant períodes de temps més llargs, ajuda a baixar els nivells de colesterol a la sang i produeix més sensibilitat a la insulina.

NEURONALS

En nedar posem en marxa els dos hemisferis cerebrals i els quatre lòbuls del cervell, cosa que sembla que comporta més cognició, a més, es produeixen enllaços neuronals i més activació del cervell.

CARDIORESPIRATORI

Millora el consum d’oxigen en un 10% i el cor pot impulsar la sang fins a un 18% més. Això implica una circulació millor, disminueix la freqüència cardíaca, implica augment de la resistència.

Diversió pels més petits de la casa!

A les piscines cobertes climatitzades els més petits de la casa podràn gaudir de l’aigua en qualsevol època de l’any. Comptem amb dues piscines on podràn nadar, jugar i divertir-se. Les piscines tenen un aforament limitat per això recomanem fer reserva el mateix dia que es vulguin utilitzar.

Món d'aigua

A BERGA RESORT estem preparats per que durant l’estiu els més petits de la casa no s’avorreixin ni un moment, amb un munt d’activitats aquàtiques per que gaudeixin en tot moment.

GALERIA PISCINES CLIMATITZADES

Un munt d’imatges que per que puguis veure el món de diversió que us espera fent les vostres vacances a BERGA RESORT.

ALTRES INSTAL·LACIONS

Fes un cop d’ull a la resta d’instal·lacions que podràs trobar a BERGA RESORT. Un munt de serveis per viure un estiu inolvidable.

Món d’aigua
PISCINA TOBOGANS

Món d’aigua
PISCINA DE SAL

Món d’aigua
PISCINA INFANTIL