PISCINA DE SAL

Una piscina de luxe pels amants del sol i l'aigua.

Espai de tranquilitat pensat per la relaxació dels adults!

Al costat del nostre xiringuito, tenim una piscina tractada amb sal que és l’oasi perfecte per als adults que busquen relaxació i tranquil·litat.

La nostra piscina salina et convida a treure’t les sabates, relaxar-te i gaudir de l’aigua salada. És el lloc ideal per començar o acabar el dia. Experimenta una sensació de benestar a la nostra piscina salina, on la sal proporciona una aigua suau i revigorant. És el lloc perfecte per desconnectar del món exterior.

CARACTERÍSTIQUES

Consulta totes les caracteristiques de la nostra PISCINA DE SAL. Els seu jocs i beneficis.

MÉS SALUT I HIGIENE

Amb la cloració salina, utilitzem clorur de sodi (sal comuna) i eliminem els productes químics de forma natural.

L’olor i el gust de clor no existeix, per tant, la pell, els ulls i el cabell ho agraeixen, a més, d’aconseguir un bronzejat molt bonic.

CARACERÍSTIQUES

Àrea del vas: 378 m2

Fondària: 1,5 m

Àrea solàrium: 911,5 m2

Horaris: 11:00 a 19:00

TEMPERATURA

Temperatura mitjana de l’aigua:

Juny: 23.0 ºC

Juliol: 25.9 ºC

Agost: 26,7 ºC

Setembre: 20,6 ºC

SOSTENIBILITAT

Utilitzem cloradors salins, aprofitem l’aigua salada per generar clor amb electròlisis, que es dissol immediatament a l’aigua i la desinfecta.

És un cicle totalment ecològic i respectuós amb la natura.

Gaudeix i relaxa`t a la nostre piscina de sal!

Amb vistes espectaculars als Pirineus com a teló de fons, la nostra piscina salina et transporta a un món de bellesa natural i relaxació suprema. La sal en l’aigua et permetrà experimentar una sensació única de flotació. Deixa que les tensions es dissolguin mentre et submergeixes en aquesta experiència única. Ja sigui per relaxar-te després d’una jornada d’aventura o simplement per gaudir d’una pausa tranquil·la, la piscina salina de Berga Resort et convida a fer-ho.

Món d'aigua

A BERGA RESORT estem preparats per que durant l’estiu els més petits de la casa no s’avorreixin ni un moment, amb un munt d’activitats aquàtiques per que gaudeixin en tot moment.

GALERIA PISCINA INFANTIL

Un munt d’imatges que per que puguis veure el món de diversió que us espera fent les vostres vacances a BERGA RESORT.

ALTRES INSTAL·LACIONS

Fes un cop d’ull a la resta d’instal·lacions que podràs trobar a BERGA RESORT. Un munt de serveis per viure un estiu inolvidable.

Món d’aigua
PISCINA TOBOGANS

Món d’aigua
PISCINA INFANTIL

Món d’aigua
SPLASH PARK