L'hiver

Berguedà

L'hiver

AL BERGUEDÀ

On podem gaudir de la neu?

El Berguedà és una de les millors zones per gaudir de la neu, ben a prop de Berga Resort podem trobar l’antiga estació d’esquí dels Rasos de Peguera, un lloc ideal per llançar-se amb trineu o construir uns ninots de neu inolvidables.

Per altra banda, pels més aventurers també disposem de pistes d’esquí alpí o d’skimo. La nostra situación privilegiada als peus dels pirineu fa que estiguem ben a prop de les estacions de la cerdanya com La Molina o la Masella, o les estacions de Port del Compte i Tuixent la Vansa al pre pirineu de Lleida.

A Berga Resort podràs gaudir  amb la neu de totes les maneres que imaginis. Des dels més petits de la casa fins els més atrevits tindràn un munt d’opcions al seu abast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un cop hagis finalitzat les teves activitats a la neu Berga Resort t’ofereix un munt d’opcions per relaxar-te i recuperar-te després d’un dia ple d’intensitat.

Comptem amb dues piscines cobertes climatitzades i un Circuït d’aigues que faràn que recuperis la temperatura rapidament. A més a més des del nostre centre de massatge & wellness Spazio podràs contractar tractaments de bellesa, teràpies relaxants i fins i tot servei de fisioteràpia per acabar-te de recuperar del tot!

A més a més, si ets dels que t’agrada no parar de fer esport al nostre gimnàs 3.0 equipat amb les millors màquines i instal·lacions per que no paris de realitzar les activitats que més t’agraden en tot moment.

No ho pensis més i viu l’època més màgica de l’any a un dels indrets més espectaculars, vine a Berga Resort.