faqBERGA RESORT

En aquesta pàgina intentarem donar resposta als dubtes i preguntes més frequents dels nostres clients.

RESPONEM A TOTS ELS TEUS DUBTES

En cas de que necessitis més informació pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: [email protected].

BUNGALOWS

RESERVES

ENTORN

PARCEL·LES

SERVEIS

GENERAL

BUNGALOWS

Hi ha servei de neteja durant l'estada?

No realitzem neteja dels bungalows, d’això s’encarreguen els usuaris de l’allotjament. En estades superiors a tres nits realitzem canvi de tovalloles i en estades superiors a 7 nits realitzem canvi general (llençols, tovalloles, kit de neteja, etc.)

Quina és la capacitat màxima dels Bungalows?

Cada bungalow té una capacitat màxima determinada que només es podrà sobrepassar si es tracta d’un nadó de dos anys o menys. En qualsevol dels altres casos no es podrà sobrepassar la capacitat màxima establerta. 

Es pot accedir amb animals de companyia?

A la majoria dels bungalows es permet accedir amb animals de companyia pagant el suplement corresponent. En el cas de que un allotjament determinat no es permeti accedir amb animal de companyia ho especificarà abans de fer la reserva.

A quina hora s'ha de deixar el Bungalow?

L’hora de sortida dels bungalows és a les 11:00 hores del matí, no obstant hi ha la possibilitat de sortir més tard (LATE CHECK OUT) sota disponibilitat i abonant un suplement que varia segons temporada.

On puc comprarles càpsules de cafè?

Les nostres cafeteres no són compatibles amb les marques comercials de càpsules de cafè. A l’allotjament trobaran 4 càpsules de cortesia, en cas que en necessitessin més les podrien adquirir a les màquines de vending situades a l’àrea social.

RESERVES

Com es realitza el pagament de la reserva?

Segons l’antelació amb la que es realitza la reserva hi haurà dues formes de pagament. Si és amb poca antelació s’haurà d’abonar el 100% de l’import en el moment de fer la reserva. En cas que la reserva es faci amb suficient antelació s’abonarà un 25% de total en el moment de realitzar la reserva i el 75% restant s’abonarà mitjançant un correu electrònic que rebrà 30 dies abans de l’arribada o en el moment de realitzar la reserva si falten menys de 30 dies per l’arribada.

Per què he de deixar una fiança en dipòsit?

Per assegurar un bon ús de l’allotjament, cal dipositar una fiança de 100€ en el moment del check in. Aquesta fiança es retornarà un cop s’hagi revisat l’allotjament en cas que es retorni en el mateix estat en què s’ha rebut. 

Fumar queda totalment prohibit dins els allotjaments i el reciclatge és obligatori. En cas que no es compleixin les normes no es retornarà la fiança.

A quina hora es pot realitzar el CHECK-IN?

Les nostres instal·lacions es poden utilitzar des del primer moment de l’arribada.  L’hora màxima d’entrada als nostres allotjaments és a les 16:00 de la tarda, no obstant sota disponibilitat hi ha la possibilitat d’entrar abans (EARLY CHECK IN) pagant el suplement determinat.

Puc cancel·lar la meva reserva?

Les reserves estan sotmeses a un règim de cancel·lació que varia segona la temporada i també de si s’ha contractat el suplement de cancel·lació. Pot consultar les condicions AQUÍ.

És possible reservar dos allotjaments junts?

Sí que és possible reservar dos allotjaments junts, sempre que s’especifiqui a l’apartat d’observacions del formulari de reserva o bé ens ho comuniquin via telefònica al 93 821 12 50. No obstant mai confirmem al 100% poder atendre a aquesta petició.

Puc reservar un número d'allotjament concret?

No confirmem mai un número d’allotjament concret fins al moment de realitzar el check in. No obstant si tenen alguna petició ens ho poden comunicar mitjançant el formulari de reserves o bé via telefònica o mail i la intentarem complir sempre que sigui possible.

ENTORN

Puc realitzar barbacoes?

Es permet l’ús en el mateix emplaçament, entre les 13:00 h i les 16:00 h del migdia i de les 20:00 h a les 23:00 h del vespre sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. Comproveu que la brasa o les cendres estan completament apagades abans de llençar-les.

Puc anar fins a Berga caminant?

La ciutat de Berga es troba a uns 20 minuts caminant del resort, s’hi pot arribar caminant a través d’un camí forestal en el qual no hi ha perill de cotxes, ja que no s’han de travessar carreteres.

A quines rutes puc accedir des del Resort?

Berga Resort està situat en un indret privilegiat des del qual es pot accedir a una gran quantitat de rutes, tant per realitzar a peu com amb bicicleta, a la nostra pàgina web podrà consultar totes les rutes mitjançant aquest enllàç: ENTORN.

Què puc visitar a prop del Resort?

La comarca del Berguedà és una comarca molt rica en patrimoni històric i cultural. Des de Berga Resort pot accedir fàcilment a una gran quantitat de recursos culturals de molt interès. En el següent enllaç podrà consultar tots els indrets amb interès prop de Berga Resort. CONSULTA.

Què és el Bosc de Berga Resort?

El Bosc de Berga Resort és una zona destinada als nostres clients, en la qual podran gaudir de 10 hectàrees per passejar, practicar esport o per portar-hi els animals de companyia. Aquesta zona no disposa de vigilància i hi està totalment prohibit encendre-hi cap mena de foc o llençar residus i cigarretes.

PARCEL·LES

Les parcel·les disposen d'aigua i electricitat?

Totes les nostres parcel·les disposen d’una pica d’aigua (Parcel·les Standard) o bé d’una caseta amb sanitari privat (Parcel·les Plus i Luxe). A més a més totes disposen d’un mínim de 10A de potència.

Hi ha barbacoa a les parcel·les?

Les parcel·les no disposen de barbacoa, pero hom pot portar la seva propia barbacoa i utilitzar-la respectant sempre els horaris establerts i les mesures de seguretat corresponents.

Hi ha ombra o gespa a les parcel·les?

Totes les parcel·les disposen d’arbres que donen una ombra proporcional a la seva envergadura, no obstant s’ha de tenir en compte que durant els mesos de tardor i hivern aquests arbres no disposen de fulles. Tenim parcel·les amb difrents tipus de superfícies (sorra, terra, gespa artificial, grava) però a causa de les condicions meteorològiques no podem disposar de parcel·les amb gespa natural.

Quina capacitat tenen les nostres parcel·les?

La capacitat màxima de les nostres parcel·les està limitada a una unitat d’acampada i a 5 persones com a màxim pel que fa als passants i a una unitat familiar (Pares, Avis i Fills) pel que fa als clients de temporada.

Quan mesuren les nostres parcel·les?

La mida mitjana de les nostres parcel·les és de 70m2 per les parcel·les Standard i Plus. Les Parce·les Luxe són més grans, arribant fins als 90m2 de mitjana. Aquestes mesures poden variar en funció de la parcel·la i de les seves característiques.

SERVEIS

El Resort disposa de servei de restaurant?

Dins del Resort hi podreu trobar el restaurant Cal Travé, on podreu gaudir d’una cuina tradicional en format de menú diari. A més a més la comarca del Berguedà és molt coneguda per la seva gastronomia i a la vora del Resort podreu degustar-la en multitud de restaurants per tots els gustos.

Ara mateix el restaurant està tancat per obres i millores, pròxima obertura 26/01/2024.

Hi ha servei d'esmorzar als Bungalows?

No es serveix esmorzar als bungalows, però es pot esmorzar al restaurant del Resort a partir del seu horari d’obertura. A més a més els bungalows estan totalment equipats amb cafetera, torradora, microones, etc. Això els hi permetrà preparar-se un bon esmorzar dins el mateix bungalow.

Tant el supermercat com el restaurant us poden servis, entrepans, broixeria i altres.

Hi ha menús especials al restaurant?

Al restaurant del Resort hi podem trobar opcions vegetarianes i veganes. A més a més també disposa d’informació sobre al·lèrgens i opcions sense gluten.

Hi ha servei de plats per emportar al Resort?

Dins el Resort podrem trobar el servei TAKE AWAY, on es serveixen pizzes i pollastres a l’ast per emportar. En aquest mateix establiment també podreu demanar tots els plats del Restaurant i us els podreu endur al vostre allotjament sense cap problema.

Hi ha supermercat dins el Resort?

Dins el Resort hi ha un supermercat gestionat per Grup Llobet, en ell podreu trobar gran quantitat de productes frescos (fruita, carn, peix, etc.) així com tot tipus de productes de primera necessitat, també disposa de forn de pà i de begudes fredes.

GENERAL

Puc rebre visites durant la meva estada?

Les visites estan permeses dins el Resort amb la compra del producte DAYPASS. Totes les visites hauran de registrar-se a recepció a l’arribada.

Consulta aquí el calendari i condicions.

Puc venir al Resort sense estar allotjat?

Les instal·lacions de Berga Resort es poden utilitzar sense estar alltojats sempre que es respecti l’aforament màxim de l’establiment i s’aboni el preu de l’entrada en funció del dia de la setmana i de la temporada en la qual es vulgui accedir.

On puc aparcar el meu vehicle?

Al resort hi ha diversos pàrquins cada un destinat a un tipus de client determinat. Els clients d’allotjaments tenen un pàrquing reservat d’ús idividual per cada allotjament. Els clients de parcel·la han d’aparcar als pàrquins corresponents que tenen assignats dins del recinte. Els visitants o els clients amb entrades puntuals hauràn d’aparcar al pàrquin exterior públic.

Quin és l'horari d'accès al Resort?

Dins el Resort no es pot accedir ni circular amb vehicles des de les 0:00 h de la nit fins a les 8:00 hores del matí, durant aquestes hores les barreres estaran tancades, tot i que es pot accedir a peu mitjançant l’acreditació corresponent. Durant la resta del dia es pot accedir amb vehicle previ registre a recepció o bé a peu també mitjançant l’acreditació corresponent.

Puc disposar de WiFi durant la meva estada?

Berga Resort disposa de WiFi gratuït a gran part del recinte amb una cobertura aproximada del 80%. A la seva arribada se li proporcionarà la constrasenya per poder-se connectar i fer ús il·limitat de la connexió.

Com puc arribar a BERGA RESORT?

Berga està conectat a través de bus amb les principals ciutats de Catalunya. Berga Resort es troba situat a 2 km de la estació d’autobusos, per arribar-hi es pot utilitzar el servei de taxi de la ciutat o bé caminant uns 20 minuts. Consulta la ubicació de BERGA RESORT AQUÍ.