MÒDULS D’OCASIÓ

PARCEL·LES DE MÒDULS

Les parcel·les de mòduls són de 90 m2 i compten amb connexió d’electricitat, desaigüe, pàrquing propi i tancament sota del mòdul. La construcció del mòdul va a càrrec del client i abona la tarifa de temporada anual de mòdul a Berga Resort.

Actualment Berga resort no disposa de noves parcel·les per a mòduls. Si els interessa fer temporada en mòdul haurien de comprar-ne un dels que estan en venta.

 

Des de BERGA RESORT publiquem els mòduls en venta que tenim ubicats dins les nostres parcel·les, per més informació no dubti en contactar amb nosaltres per aclarir qualsevol dubte.

PARCELAS DE MÓDULOS

Las parcelas de módulos son de 90 m2 y cuentan con conexión de electricidad, desagüe, parking propio y cierre debajo del módulo. La construcción del módulo va a cargo del cliente y abona la tarifa de temporada anual de módulo en Berga Resort.

Actualmente Berga resort no dispone de nuevas parcelas para módulos. Si les interesa hacer temporada en módulo deberían comprar uno de los que están en venta.

Desde BERGA RESORT publicamos los módulos en venta que tenemos ubicados dentro de nuestras parcelas, para más información no dude en contactar con nosotros para aclarar cualquier duda.

MÒDUL 87

MIDES: 8,5 x 4 m.   MODEL: Roller 840L4

3 habitacions; una amb llitera, una individual i una amb llit de matrimoni. Cuina americana, 4 fogons, campana extractora, nevera, forn, microones, escalfador d’aigua amb butà i aire accondicionat amb bomba de calor. Calefacció de butà. Dutxa independent del WC. Parecl·la amb ombra natural, gespa artificial, caseta de fusta i barbacoa d’obra. 

 

Preu: 25.500 €

MÒDUL 78

MIDES: 7 x 4 m.   MODEL: Sun Roller

3 habitacions, una doble, una individual i una amb llit de matrimoni. Cuina americana amb 4 fogons, campana extractora i nevera. Escalfador d’aigua a gas, Aire condicionat amb bomba invertir, calefacció a menjador, rentadora, Bombones de propà, avancé traster. Jardí amb gespa artificial i barbacoa. Valla de fusta al voltant de la parcel·la

 

Preu: 25.000 €

MÒDUL 130

MIDES: 10 x 4 m.   

Mòbil home amb poc ús. Amb dues habitacions; una amb dos llits individuals i l’altre amb llit de matrimoni. Cuina completa amb 4 fogons de gas, campana extractora, nevera, microones, calentador d’aigua de gas, aire accondicionat i radiador. Bombones de propàJardí amb gespa artificial, pàrking privat, porxo de fusta amb sostre “sandwich”.

 

Preu: 35.000 €

MÒDUL 60

MIDES: 10 x 4 m.   MODEL:  JAZZ MOBIL

MOBIL HOME .  Con   tres    habitaciones;   dos  con dos camas individuales  y  otra con cama de matrimonio. Baño completo. Cocina completa,   fuegos de gas, Campana extractora, frigorífico, microondas, lavadora calentador de agua a gas, aire acondicionado    y calefactor,  barbacoa de obra, césped artificial   Bombonas de propano. Porche  cerrado,  Parking privado.     

 

Preu: 27.000 €

MÒDUL 146

MIDES: 8,30 x 4 m.   MODEL:  OIHARA

MOBIL HOME de poco uso.  Con   tres    habitaciones;   dos  con dos camas individuales  y  otra con cama de matrimonio. Baño completo. Cocina completa,   fuegos de gas, Campana extractora, frigorífico, microondas, lavadora calentador de agua a gas, aire acondicionado    y calefactor,  barbacoa de obra, trastero de madera. Ducha externa, Bombonas de propano. Porche de madera, Parking privado.     

 

Preu: 33.000 €

BLOG

MAPA

EN DIRECTE

FAQ

DESCÀRREGUES

Subscriu-te al NEWSLETTER

Per estar informat de totes les ofertes i novetats que hi hauràn a BERGA RESORT!

NORMATIVA DEL RESORT

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA DE COOKIES