BERGA RESORT

& Rasos de Peguera

BERGA

& RASOS

ESPORTS D'HIVERN AL BERGUEDÀ!

L’hivern ens ofereix un munt de possibilitats esportives, i el berguedà és un indret ideal per dur-les a terme. A cavall entre el pirineu de Barcelona i les muntanyes de l’Urgell, Berga Resort ens ofereix una ubicació ideal per accedir a tots els esports d’hivern que es poden practicar al nostre territori.

A només 40 minuts de les nostres instal·lacions podrem trobar les estacions de Molina i Masella, on podrem practicar esquí alpí i esquí de muntanya amb més de 140 km esquiables. Pel que fa a l’esquí alpí també ens trobem a la mateixa distància del Port del Compte, una estació més modesta però amb unes instal·lacions molt bones que ens ofrereixen la tranquilitat que manca a les estacions de la Cerdanya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D’altra banda si els que ens agrada és anar per lliure, als Rasos de Peguera podrem practicar esquí de muntanya o bé realitzar rutes amb raquetes de neu, els Rasos es troben a només 20 minuts de les nostres instal·lacions i és un indret ideal per dedicar mig dia del nostre cap de setmana als esports d’hivern.

A més a més, a 45 minuts de les nostres instal·lacions podem trobar l’estació de Tuixent la Vansa, un referent de l’esquí nórdic a catalunya i on hi podrem trobar uns paisatges que ens robaràn el cor.

No ho pensis més i viu l’esperit de la muntanya i practica l’esport d’hivern que més t’agradi allotjan-te a BERGA RESORT.