Mobil-Home

Noet

Nou allotjament

NOET

Nou

ALLOTJAMENT

Nou allotjament!

La familia de Bungalows i Mobil-Homes de Berga Resort aculla un nou membre molt especial, el Mobil-Home Noet, un allotjament de luxe situat a un indret privilegiat del Resort on el que s’hospedin en ell podràn gaudir de les millors vistes de Berga i la Serra de Queralt.

Aquest allotjament és tant especial ja que és l’únic que compta amb 3 habitacions, essent capàç d’allotjar fins a 6 persones amb total comoditat, a més a més, el seu jardí privat i vallat també el fa ideal per a animals de companyia.

 

 

Mobil Home NOET

Característiques de l’allotjament:

  • 40m2 (3 habitacions)
  • Jardí privat i vallat de 26m2
  • Totalment equipat
  • Barbacoa d’obra

El Mobi-Home Noet ve per cobrir les necessitats de families nombroses que volen gaudir d’un allotjament amb totes les comoditats però també per aqulles families no tan grans que volen gaudir igualment d’un espai ampli, tranquilitat i uns acabats premium.

 

 

Si t’agrada el mobil-home “NOET” estaràs al cim del Resort! Un allotjament espaiós pensat per oferir el máxim confort i situat en un indret privilegiat dins de les nostres instal·lacions per oferir-te les millors vistes del l’entorn.VILADA