SPLASH PARK

El millor parc aquàtic del pirineu de Barcelona!

Viu un estiu inolvidable al nostre SPLASH PARK!

Discover an oasis of fun in the heart of the Pyrenees of Barcelona. A Berga Resort, t’esperem amb l’únic parc aquàtic de la regió: Splash Park.

A Splash Park, la diversió mai s’atura. El nostre parc aquàtic és el lloc perfecte per gaudir del sol i l’aigua en un entorn natural incomparable.

CHARACTERISTICS

Consulta totes les caracteristiques de la nostra l’SPLASH PARK. Els seu jocs i beneficis.

+20 ELEMENTS de JOC

L’Splash park combina sensacions de diferents moviments d’aigua – flueix, ruixa i vessa – a través de l’splash pad, cascades, geysers, granotes, jets, entre altres per crear una aventura genial.

Àrea Splash park: 600 m2

Timetable: 11:00 a 20:00 h

LABYRINTH de WATER JOURNEY

Fun for the little ones!

Laberint que simula els rierols, amb llits d’aigua que afecten el cabal i la velocitat de l’aigua depenen del joc del nen. Amb comportes i molins, que aporten realisme a el joc.

JOCS DIDÀCTICS

Cognitivament: L’experiència al jugar amb el Labyrinth millora la capacitat de pendre decisions. Els diferents efectes d’aigua promouen el joc abstracte and pensament creatiu.

Sensorialment: les nombroses peces mòbils de colors vius ofereixen un estímul visual únic.

SUSTAINABILITY

No malgastem l’aigua, la recirculem!

Disposem de la més alta qualitat de filtració i desinfecció.

La gestió és un sistema de circuit tancat que recicla i desinfecta l’aigua, amb clor, que entra i surt del àrea de jocs per mitjà d’una tecnologia avançada.

L'únic parc aquàtic del pirineu de Barelona.

Berga Resort i el seu Splash Park ofereixen l’oportunitat de gaudir d’un parc aquàtic en un entorn muntanyós incomparable. Viu l’emoció de les muntanyes i la frescor de l’aigua en un sol lloc. A més del nostre parc aquàtic, Berga Resort et permet explorar la bellesa natural dels Pirineus. Gaudeix d’activitats a l’aire lliure i aventures a la muntanya.

Món d'aigua

A BERGA RESORT estem preparats per que durant l’estiu els més petits de la casa no s’avorreixin ni un moment, amb un munt d’activitats aquàtiques per que gaudeixin en tot moment.

GALERIA SPLASH PARK

Un munt d’imatges que per que puguis veure el món de diversió que us espera fent les vostres vacances a BERGA RESORT.

FEATURED FACILITIES

Fes un cop d’ull a la resta d’instal·lacions que podràs trobar a BERGA RESORT. Un munt de serveis per viure un estiu inolvidable.

World of water
PISCINA TOBOGANS

World of water
SALT SWIMMING POOL

World of water
CHILDREN'S POOL