Termes Legals

De conformitat amb lo disposat en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) li informem que el Responsable del Tractament es: MAS D’EN BOSCH S.A. – CIF A58143439 Dir. Postal CTRA C-16 KM96 – 08600 -BERGA -Telèfon 938211250 E-mail: bergaresort@bergaresort.com.

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d’enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes per qualsevol mitjà ( postal, email o telèfon) i invitar-lo a esdeveniments organitzats per l’empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti la fi de l’activitat ( supressió). Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos que existeixi una obligació legal i no es prendran decisions automatitzades. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a MAS D’EN BOSCH S.A. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexacte o sol·licitar la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per la finalitat en la que van ser recollides, i en determinades ocasions pot sol·licitar la limitació i/o oposició dels mateixos, així com la seva portabilitat i retirar el seu consentiment.

Per tal efecte podrà emplenar els formularis habilitats per l’empresa, o bé dirigir un escrit a la direcció postal de correu electrònic mencionats més amunt.

A més, l’interessat pot consultar-nos sobre qualsevol dubte del tractament de les seves dades, o bé dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent (AEPD) per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

La legitimació és pel consentiment que li sol·licitem i vostè ens otorga explícitament amb l’acceptació de les condicions d’aquest document.