• J.E.M

    Zeer goede camping, zeer aan te bevelen.

    18/02/2017

  • Zeer goede ervaring !!

    Hoe heb je eerste ervaring, we vonden veel!

    • Zowel de geïnstalleerde installaties, en het personeel en het milieu.

    Bedankt voor alles.

     

    02017/02/02

  • repeat seguro

    Een gezellig aan de voet van de Catalaanse Pyreneeën, waar ik binnenkort zal terugkeren naar meer vakantiedagen schans te brengen.

    D. Asenjo, Santander (Cantabria)

    03/12/15

  • Sport en ontspanning, de perfecte combinatie

    als je van sport en rust, aarzel dan niet, kom om te genieten als je gratis en economische tijd het toelaat.

    j.m.c.p. ripollet.

    24/12/2015

  • perfecte vakantie

    Uitstekende ligging, faciliteiten film, veel activiteiten voor kinderen en hoge kwaliteit bungalows voor een geweldig verblijf. Om terug te gaan! heel hartelijk bedankt

    S Rubi Carbonell

    24/01/2016

  • de beste die we hebben bezocht Càmping

    Een van de beste campings we zijn geweest. Faciliteiten in perfecte staat, zwembad, park, bungalows…, New gebieden, zeer geschikt voor kinderen, het personeel zeer vriendelijk elk gebied.

    L. Romano.

    31/01/2016

  • Ideaal voor families

    Camping, gelegen nabij het centrum van Berga, die supermarkten, ziekenhuis, en winkels als je nodig hebt om te kopen, alles is vijf minuten van de camping. Aanbevolen voor gezinnen met kinderen.

    14/03/2016

  • Perfect voor iedereen!

    Ideaal voor kinderen en sporters

    MR Igualada

    26/07/2016

  • onvergetelijk

    Hoe heb je eerste ervaring, we vonden veel!

    • Zowel de geïnstalleerde installaties, en het personeel en het milieu.

    Bedankt voor alles.

    15/02/2016

  • Uitstekende ligging en rustige

    Bewaakt parkeerterrein vlakbij locatie en zeer rustig

     

    J.O. Cabrils

    15/02/2016

  • Ideaal voor families

    Ideaal voor een vakantie met het gezin in een prachtige entorn.Tornarem !!!!

    De Galimany Sant Cugat Sesgarrigues

    21/02/2016

  • Dagen van ontspanning en rust

    We brachten een paar dagen ontspannen en zeer stil meisje wilde niet vertrekken :).

    BF Sabadell

    15/04/2016

  • Blijven perfect

    Een geweldig verblijf in de bungalow, perfecte kwaliteit en diensten. We hebben genoten van de binnenshuis en buitenshuis. Een aanrader voor gezinnen. Tot de volgende keer.

    MS-Sant Pere de Ribes

    30/05/2016

  • Een geweldige week!

    We brachten een geweldige week op de camping. De bungalows zijn ruim en voorzien van faciliteiten zeer compleet.
    Ik maak een speciale clausule in de ELCA en Pep controleert kinderen, 10 voor hen, mijn kinderen waren erg blij.

    L. Gómez Manresa

    02016/04/07

  • mooie omgeving

    Het is een fantastische plek waar er altijd dingen te doen. De omgeving maakt het nog aangenamer en de service is ideaal voor een breed scala aan activiteiten, zowel grote als kleine.

    DG Sils

    19/07/2016

  • Faciliteiten heel voorzichtig

    Blij met de door iedereen die betrokken zijn bij de exploitatie van de camping ontvangen behandeling.
    Faciliteiten heel voorzichtig, voortdurend onderhoud, reiniging en nog veel customer care
    De zwembaden, sportfaciliteiten, …en de mogelijkheid om ervan te genieten, hebben ons naar een perfect verblijf met kinderen en jongeren te genieten.

    T.Salvany, Barcelona

    29/07/2016

  • Een fantastische plek om te gaan met kinderen!

    Een fantastische plek om te gaan met kinderen! We hielden van zowel de Berga Resort als Berguedà. Een geweldig weekend. Onze kleine 15 maand gaf het echt goed en slapen faciliteiten in de chalet. We hebben heel erg goed geweest. Thanks !!
    R Goula, Olot

    R Goula

    2016/11/12

  • MVP Vilanova

    Als je een goede camping faciliteiten, diensten, goede toegang en gemakkelijke toegang tot de belangrijkste wegen.

    02016/08/09

  • familie Sentmenat

    Allotjarse ideaal voor families en kinderen. Bungalows verkoopt op maat en verwarmd. Prachtige uitzichten en schone ruimte.

    16/10/2016

  • Advies familie Carné Les Borges Blanques

    Een zeer vertrouwd camping, zeer rustig, met veel plaatsen met schaduw en zeer ruim.
    Punt zeer ondersteunend, had een waterkraan met een wastafel en een plankje op elk perceel, gingen we uit verwondering.
    Camping 100% aanbevolen, vooral als je op vakantie in Peking.

    17/08/2016