• repeat seguro

    Een gezellig aan de voet van de Catalaanse Pyreneeën, waar ik binnenkort zal terugkeren naar meer vakantiedagen schans te brengen.

    D. Asenjo, Santander (Cantabria)

    03/12/15

  • Ideaal voor families

    Droom vakantie als je kinderen hebt, mijn zoon is erg blij met de Esplai en andere activiteiten, is hij zeer goed en wij als ouders, waren we in staat om meer tijd en rust te wijden.

    Family recensie Berga Resort (Barcelona)

    19/12/2015

  • Word!

    We hebben genoten van een verblijf in het Berga resort! Zeker aanraden aan iedereen en accommodaties. Een grote staat en we zullen spoedig terugkeren.

    Advies van Yard Family Resort Poveda (Suria)

    19/12/2015

  • Iedereen is erg vriendelijk

    We zijn blij ons verblijf in Berga Resort. Onze meisjes zou komen “leven” here. We hadden een aantal familie bezoeken en zijn blij geweest. Veel vriendelijkheid van uw medewerkers, zowel de receptie en fitness instructeurs of kinderen. Nogmaals bedankt voor alles en veilig.

    Advies Berga Resort Family G. D (Cardona)

    20/12/2015

  • Ideaal voor kinderen

    M.Martin Vallirana Mijn Berga Resort vakanties zijn fantastisch geweest, heb ik nooit gaan kamperen persoon geweest, maar omdat ik nu heb een tweeling van drie jaar mijn behoeften bij het reizen zijn veranderd aanraden aan iedereen die niet te verlaten te bezoeken. Een ervaring om te herhalen !!!

    Advies van Yard Family Resort M.Martin (Martorell)

    9/01/2016

  • Impossible verveeld te!

    Ideaal voor gezinnen met kinderen. Onmogelijk om je te vervelen!

    Advies Berga Resort Family G. (Tarragona)

    9/01/2016

  • Proficiat aan alle !!!!

    Een ideale plek om te rusten en te ontspannen in de wellness / spa, terwijl de kinderen hebben een mini-club om zich te vermaken in verwondering. We zijn volledig voldeed aan de verwachtingen die we hadden.

    Berga Resort advies van de familie L. F (Cambrils)

    23/01/2016

  • Allemaal heel goed

    We hebben zeer goed geweest. Zeer schoon en zeer vriendelijke medewerkers. Ik kijk ernaar uit om terug te keren.

    Advies Berga Resort familie A.T. (Sant Adria de Besos)

    23/01/2016

  • De kinderen hebben genoten en genoten!

    We brachten een zeer leuke dag, kinderen hebben genoten en genoten. Het water en spa circuit heeft zeker een hele ervaring voor iedereen geweest.

    Berga Resort Review Oliver Mendez familie (Barcelona)

    24/01/2016

  • We zullen terugkeren in de zomer!

    Het was een ander weekend, rust, genieten van de sprong park met dochter na het zwemmen, lezen en koppel alle meestal een paar dagen dit is altijd goed, dank u en herhaal de zomer omdat het moet supertovogán probeer het grote zwembad.

    Advies van Yard Family Resort FCE Lawrence Penedés

    31/01/2016

  • Completíssim!

    Het chalet-bungalow heeft een complete uitrusting, airconditioning en netheid zeer goed. Hoogtepunten beschikbaar voor kinderstoelen en kinderbedjes voor kinderen en in het bijzonder de mogelijkheid om de accommodatie tot 20u vertrekken omdat er geen reservering na.

     

    Advies van Yard Family Resort S.Melero (Cornella de Llobregat)

    31/01/2016

  • Met het huis

    Dank Berga Resort, was ik thuis. Relax, sport en een geweldige sfeer, alles wat we nodig hadden. Repetire'm. Tot avia't.

    Advies van Yard Family Resort Smeltpunt (Viladecans)

    2015/10/12

  • Prachtig!

    Een prachtige camping!

    Advies van Yard Family Resort P.B (Vallirana)

    9/01/2016

  • Ik kom terug!

    Recomedable..buenas een rustige camping faciliteiten en mijn verblijf was kort maar alle genial..volvere!.

    Advies van Yard Family Resort Sanchez (Manresa)

    03/01/2016

  • Bedankt!

    We zijn heel goed gegaan, dank je!

    Berga Resort Opinició familie Boronat (Santa Susana)

    2015/10/10

  • Excel·lent cap de semana!

    Uitstekende weekend brachten we op de camping. Zorg voor detail, met uitstekende faciliteiten en een geweldige locatie om het gebied van Berguedà ontdekken. We verbleven in de bungalow en de meeste alles was zeer schoon, ruim en kachel in elke kamer die ons verblijf super leuk deze dagen van de winter gemaakt. Geniet van uw verwarmd zwembad en een spa. De peque was er geen manier om het uit het park ballen te verwijderen. Ten rond! Camping ontworpen om te gaan met kinderen! We zullen zeker terugkomen!

    Advies Berga Resort Anna.B

    25/01/2016

  • Een aangenaam verblijf

    La ubicació del lloc és excel·lent per gaudir de la zona , que a més era sorprenentment rica en recursos .Les intal·lacions són ideals per a famílies . Els bungalous tenien de tot , no els faltava ni un detall i les coses per als petits abundants i variades. Salti Park , piscina climatitzada , animacions i fins i tot cinema. Ens ha encantat l'experiència, la recomanem i esperem repetir molt aviat.
    Consell sobre les habitacions : Fem servir un bungalow Plus i és ampli i molt còmode. Aparcament a la porta i totalment equipat. 

    Advies van Yard Family Resort Pacheco (Madrid)

    24/01/2016

  • Dat is geweldig voor een familie-uitstapje!

    We waren in het begin van januari. Op dit moment is een uitgelezen rust in het kamp, ​​iets wat we werden ingegeven kijken. zeer leuke familiale sfeer.
    Camping verkaveld. grote en comfortabele percelen. We waren in een perceel met eigen badkamer, voor ons, die op camper reizen, was een opluchting. Plus, met wifi!
    Markeer de recreatieve voorzieningen die beschikbaar zijn vanaf een bal park voor de kinderen, een grote sportfaciliteiten (paddle tennis, basketbal, voetbal, verwarmde zwembaden).
    De spa is geweldig om te ontspannen, zelfs met de kids! Kinderen zijn tijden waarin u toegang tot de hele familie.
    Het is gunstig gelegen ten opzichte van de regio El Berguedà verkennen en genieten van de natuur rondom hem.
    Ideaal voor een aantal ontspannende.

    Berga Resort bekijk de Familie Flores (Madrid)

    16/01/2016

  • Uitstekend!

    Een uitstekende camping. • Of het nu gaat om de faciliteiten, personeel en activiteiten te installeren! 100% aan te raden om los te koppelen!

    Conclusie van Berga Resort N Rood (Nava)

    15/10/2015

  • Zeer compleet!

    Een van de meest complete campings die we bezochten.

    Advies van Yard Family Polo Resort (Sant Cugat del Valles)

    16/10/2015