Na aankomst in Nepal, de atleet Berga spoor sluit het seizoen met een podium Templars

Spades wordt derde na Jasmin en Nunige Yngvild Kaspersen een test die altijd brengt goede herinneringen

Ik wilde het seizoen af ​​met een carrière en de beste optie was de Tempeliers. Is het bewijs dat ik hou van”Deia Pica

 


 

“Nepal was en ik besefte dat ik echt wilde het seizoen af ​​met een carrière en de beste optie was Templars. Ik voelde me erg blij, want het is een bewijs dat de liefde voor reizen en voor mensen, en dat brengt me goede herinneringen“. Paaltje. Na een maand doen bergbeklimmen in Nepal, slechts een paar dagen na de landing naar huis Nuria Picas Millau varen om deel te nemen aan een proef die altijd wil terug: de Grote Templar Trail. Kampioen in 2012, 2013 en 2014, heeft Spades teruggekeerd om de concurrentie met een grote derde plaats na 8h22'42” race in de 76km en 3550m van stijgen van de feestgebeurtenis. De Zwitserse was eerste Nunige Jasmin (8h00'52 ”) En de jonge Noor Yngvild Kaspersen tweede (8h13'57”).


Nunige, segona l’any passat, s’ha posat al capdavant des de la sortida, marcant ja una diferència de 3’24 al pas pel primer punt de control, amb Picas segona, i ha liderat la prova fins el final. L’atleta de Berga ha corregut gran part del recorregut al costat de la jove Yngvild Kaspersen i s’han anat alternant en la segona posició.Nunige heeft vroeg gedistantieerd en ik ging mee Yngvild. Een stijgt gooide het een beetje meer en op het einde was ik derde. Ik wist niet hoe ik me voel, omdat het kwam na een maand in Nepal Mountaineering doen. De waarheid is dat ik voelde me heel goed ondanks het feit dat er geen specifieke opleiding. Hieruit blijkt dat de poten en in het bijzonder de kop sterke“, Verklaarde Picasso.


Nadat dus Nunige Kaspersen en gekruiste afwerking Nuria PicasMet een glimlach en begeleid door haar na het voltooien van een circuit paden die de middeleeuwse Tempeliers gekruist. Het weet dat een podium en maakt Berga verzamelen ander succes in een test die door het gebied van de Grands Causses, Frankrijk loopt, en die een zeer speciale band verenigt. deGrote Templar Trail is een klassiek geval van het kalenderjaar na het jaar, vindt altijd plaats op de laatste zondag van oktober. “Ik voelde me prima fysiek en ik was verrast dat ik de snelheid had, omdat ik niet had liep. Ik gaf het mijn alles en ik ben echt tevreden. Het was een ietwat vreemd seizoen, maar heeft me geholpen om te leren en ik maakte grote momenten, zoals thuis of op het podium Tempeliers“Gesloten Spades.