Het toernooi had een grote deelname en een geweldige sfeer van broederschap, dat blijft de hele weekend dat het toernooi duurde.

 

De spelers kwamen uit Barcelona en zijn omgeving, familieleden en vrienden die samen de deelnemers hebben wel in bungalow of plot, dus genieten van alle diensten van het Resort.

 

Bij de mannen concurrentie die betrokken zijn 36 koppels en de overwinning was voor Joan Palace - Ivan Serrano, die de laatste Jordi Matamala won - Eugeni Valley. En bij de vrouwen 12 triomf Monica Huguet - Olga Diaz, die de beslissende wedstrijd in Vicente Mari gepasseerd - Trini.

 

De voorzitter van de club, James Stephen, promotor en authentieke "Alma mater" competitie, toonde euforisch na concludeerde het toernooi " was ervan overtuigd dat alles goed zou gaan, maar de waarheid is dat de werkelijkheid perspectieven heeft overschreden".

 

Veel dank aan allen die dit toernooi mogelijk gemaakt!