“Berga Resort está pensado para el relax y para las familias.” – Comentava Laia de Mammaproof


El cap de setmana del 29 de novembre a l’1 de desembre es va portar a terme a les instal·lacions de Berga Resort la I Quedada blogger Berga Resort amb la que es pretenia donar a conèixer i acostar una mica més el resort a les families amb nens petits. En aquesta Quedada Blogger van assistir uns 9 bloggers entre els que hi trobàvem: Gisela de Para el bebé, Anna de La Mama Vaca, Maria de Con M de madre, Ma José de Blog moda madre, Esther de Cada día es domingo, Isabel de Barcelona Colours, Annabel de La nave del bebé, Laia de Mammaproof i Laura de Salir en familia.


La majoria de bloggers van arribar el divendres a la tarda a les instal·lacions i després de registrar-se a la recepció varen poder gaudir per lliure de les instal·lacions (gimnàs, piscines cobertes climatitzades, tennis, pàdel…).

El dissabte la jornada va començar a les 10h amb un esmorzar, on es varen poder conèixer més tots els participants de la jornada. A les 10:30h va tenir lloc la primera ponència del dia “Posicionamiento básico para bloggers” a càrrec del Sr. Rodrigo de www.gipande.com, una xerrada que totes les participants van trobar molt interessant.


A les 11:30h es va donar una sorpresa a tots els participants, amb la presència de les emprenedores de l’empresa Micu Macu que ens van explicar com va néixer el seu negoci i com fan elles mateixes tots els seus productes a mà. Micu Macu va regalar una de les seves corones per aniversaris als nens participants. Seguidament, la Patricia de Berga Resort (organitzadora de l’acte) va entregar els obsequis que varen fer empreses com (Arichic, Pequecosas, Mamuky, Tulabooks, Estocolmo kids, Crealoo) i a més se’ls va fer entrega d’un vinil decoratiu que havien escollit prèviament de l’empresa Casavinilo. A continuació Joan Barniol, director de Berga Resort va ensenyar les instal·lacions (càmping, ampliació, mòduls nous, mòduls en venta, instal·lacions esportives) a tots els participants mentre explicava la història del resort.


A les 14h es va donar per acabada la jornada de presentacions i xerrades i es va deixar que els assistents poguessin gaudir el que quedava de dia de les instal·lacions, spa i activitats.

El diumenge, els participants varen gaudir de les instal·lacions i alguns ja varen començar a redactar el post de l’experiència als seus blogs.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Text: Berga Resort

Fotografies: Berga Resort i Bloggers participants