El passat cap de setmana, les instal·lacions de Berga Resort ingenomen met de concentratie van de meeste van de onderdelen en de directeur van Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya (CTCMC) de la FEEC, Arnau Anguera. Hoofddoel van het Centrum formar corredors d’edats entre els 16 i els 23 anys amb ganes de competir a l’alt nivell esportiu.


Berga Resort, col·laborador habitual de la FEEC (Federació d’entitats excursionistes de Catalunya), va cedir les seves instal·lacions per poder desenvolupar els entrenaments programats pel cap de setmana.


La concentració començava dissabte 15 al matí, amb la primera sessió d’entrenament específic d’intensitat en pujada. A la tarda es va realitzar una segona sessió de treball on es van aprofitar les instal·lacions de Berga Resort per fer una sessió de propiocepció i tècnica.


Diumenge al matí els esportistes es van desplaçar fins al bages per participar a la Cursa de 10 Km de Callús. La carrera va ser encapçalada des del primer moment per Diego Cardozo (CE Besalú), qui als últims metres de la cursa va demostrar el gran companyerisme que hi ha al grup, i va esperar els companys Carles Artigas (AE Escoltes i Guies) i Jan Margarit (UE Matadepera) per creuar la línia d’arribada plegats i completar un podi íntegrament compost per esportistes del Centre.


La 4a posició va ser per Eloi Borràs (CE Muntanya Capafonts). Molt bones i treballades posicions també de David Terns (Ski Club Camprodon SE), Sergi Brau (CE Solsonès), Manuel Rullán (CE Pontsicà) i Biel Mossoll (CE Olot). En categoria femenina, Joana Roma (CE Torelló) es va classificar en 1a posició de la categoria sub-23.


Arnau Anguera, Directeur van CTCMC: "We zijn erg dankbaar voor Berga Resort hun behandeling en geven ons hun faciliteiten om deze concentratie te maken.


Tekst en foto: Berga Resort