Berga Resort afgelopen vrijdag gastheer voor een groep journalisten in het Engels, Duits en Spaans, die vier dagen besteed om aan toeristische voorzieningen en duurzame Berguedà en Barcelona, ​​waaronder Berga Resort weten.

   

De pers reis georganiseerd door de Catalaanse Toerisme, Toerisme in Barcelona, ​​Barcelona Provinciale Raad, samen met Berguedà Development Agency en de Kamer van Koophandel, was gericht op het bevorderen van bestemmingen en bedrijven in de regio sinds 2008

   

In het geval van Berga Resort, kon de groep een bezoek aan de faciliteiten en waren in staat om uit eerste hand te zien van het systeem van de individuele controle van het energieverbruik van ieder perceel, waarin energiebesparing bevordert voor de klant.

   

Het project eindigt op 16 mei met een conferentie gericht op managers van bedrijven die deelnemen aan het project zowel de Catalaanse en Franse bedrijven Berguedà toerisme en de lokale pers op de behoefte aan reflectie te bevorderen werken aan een duurzaam toerisme in de regio van de provincie en de verschillende acties in het kader van POCTEFA publiceren.

   

Berga 2013/02/05

Foto: Berga Resort