L'athlète doit être prudent et préfère prendre sa retraite à Km 33.2 du psoas Transgrancanaria par une forte douleur dans sa jambe gauche.

Avui no era el dia i ja està. Era la primera prova del calendari i ha estat una decisió molt difícil però era la correcta per afrontar una temporada il·lusionant que acaba de començar, declarava Núria Picas.

 

A la primera prova del calendari, Nuria Picas buscava la seva tercera victòria en una de les proves més emblemàtiques i exigents de la temporada: la Transgrancanaria.

Malgrat això, només començar la cursa, Picas ha començat a sentir dolor al psoas de la seva cama esquerra. A l’arribar a l’avituallament de Artenara, al Km 33,2, l’atleta catalana ha preferit ser prudent i retirar-se.Ha sigut una decisió difícil però era la correcta per afrontar una temporada il·lusionant que acaba de començar. Des del principi he notat un fort dolor al psoas i no podia seguir. Avui no era el dia i ja està. Així és l’esport i les ultres.explica tranquil·la Picas.

 

L’esportista catalana té uns reptes molt ambiciosos per aquest 2016 i, tot i la parada obligada, lluitarà amb la mateixa ilusió per aconseguir els seus dos grans objectius de la temporada: l’Ultra Trail World Tour i el campionat del Món.