El torneig va tenir una gran participació i un gran ambient de confraternitat que es va prolonga durant tot el cap de setmana que va durar el torneig.

 

Els jugadors provenien de Barcelona i els voltants, els familiars i amics que acompanyaven els participants van fer estada en bungalow o parcel·la, gaudint així de tots els serveis del Resort.

 

En la competició masculina van participar 36 parelles i els triomf va ser per Joan Palau – Iván Serrano, que es van imposar a la final a Jordi Matamala – Eugeni Vall. I en la femenina, 12, triomf per Mònica Huguet – Olga Díaz, que van superar en el partit decisiu a Mari Vicente – Trini.

 

El expresident de la penya, Jaume Esteban, impulsor i autèntic “alma mater” de la competició, es mostrava eufòric una vegada va concloure el torneig: “ tenia el convenciment de que tot sortiria bé però la veritat es que la realitat ha superat les perspectives".

 

Moltes gràcies a tots els que van fer possible aquest torneig!