El Conseller Felip Puig visita les instal·lacions de Berga Resort.

El conseller d´Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat aquest dijous dia 20 de novembre al matí, els treballs d’ampliació del complex turístic i de serveis Berga Resort. Ha inaugurat la 1a fase de les obres d’ampliació de Berga Resort, i ha visitat acompanyat de Joan Barniol, gerent de l’establiment, i altres personalitats com l’alcalde de Berga i Delegat del Govern, el Sr. Juli Gendrau, les diferents instal·lacions de les que gaudeix el centre.


Un projecte d’ampliació que té un cost superior als 10 milions d’euros però que avança a bon ritme. De moment, en els últims tres anys s’han invertit més de 5 milions d’euros (1 milió dels quals finançats amb ajuts Miner i Leader). S’està fent per fases i ara s’ha estrenat la primera part d’aquesta ampliació, amb noves parcel·les i bungalous, zona que el conseller ha visitat en la seva visita. També s’ha instal·lat una caldera de biomassa.

Amb l’actual ampliació, Berga Resort passa de tenir 300 parcel·les d’acampada a tenir-ne 600.


Visita a les Instal·lacions del Sr. Felip Puig i el Sr. Juli Gendrau.

Visita a les Instal·lacions del Sr. Felip Puig i el Sr. Juli Gendrau.

Després de la visita sobre el terreny i en declaracions als mitjans l’empresari Joan Barniol ha explicat que ha demanat al conseller Felip Puig que la Generalitat ajudi a reactivar l’estació d’esquí dels Rasos de Peguera que està tancada des del 2004. Segons l’emprenedor berguedà la neu ajudaria a dinamitzar l’economia comarcal.

Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Ocupació ha destacat projectes com el de Berga Resort per potenciar el sector turístic a la Catalunya interior.

Font. Regió 7.