Berga Resort amplia la seva oferta lúdica estrenant una sala de cine


Des del passat pont de la Puríssima, els clients de Berga Resort disposen d’una nova activitat lúdica, una sala de cinema per petits i grans. La sala disposa de 64 m2 i està equipada amb una pantalla de projecció panoràmica de 4,25m d’ample per 2,40m d’alt, vídeo-projector sistema DLP, format 16:9, amb connexió d’ordinador per poder fer presentacions, processador Dolby stereo, 2 etapes de potència, 3 altaveus de pantalla i 2 altaveus surround, reproductor de DVD i de Bluray, receptor de TDT i micròfon sense fil. Aquesta sala té un aforament aproximat de 70 persones i disposa d’una sala annexa de 64 m2, un espai polivalent que pot ser utilitzat com a sala d’exposició, sala de conferències, xerrades, presentacions i a més, també està habilitada com a sala de ioga, pilates, ball


Des de la direcció de Berga Resort, i dins de les obres de millora del càmping, feia anys que es contemplava la idea de fer una sala com aquesta i ara finalment s’ha fet realitat.


Els clients han acceptat molt contents aquesta iniciativa i això s’ha vist reflexat amb les primeres sessions que han estat tot un èxit.


Les projeccions estan previstes els dissabtes a les 22h i els ponts i festius amb un horari més ampli que els clients podran consultar a la cartellera del recinte.


Text i fotografies: Berga resort