El cap de setmana del 6 al 8 de setembre a Berga Resort es va portar a terme el primer Campus Entrenament Núria Picas Berga Resort.


Núria Picas va compartir tres dies amb corredors i aficionats. Els participants es varen entrenar amb atletes d’elit del món del trail running, van sortir a la muntanya, hi va haver xerrades de coneixements específics (nutrició, entrenaments, fisioteràpia, material,…) i, a més, els participants van poder intercanviar experiencies amb altetes d’elit entre les que hi havia Núria Picas (Campiona del món d’Ultra Trail)


Aquest campus es va portar a terme en un lloc immillorable i adecuat per practicar aquest esport, les muntanyes del Berguedà, que són escenari de la UT Cavalls del Vent i les instal·lacions de Berga Resort i terreny d’entrenament de l’atleta.


L’objectiu per als més de 40 participants d’arreu d’Espanya era aprofitar els coneixements de Núria Picas i, al mateix temps, gaudir de tres dies d’entrenaments al seu costat.


photo de groupe du premier camp d'entraînement Berga Resort dani picas