L'athlète et membre du club de sport Berga Resort Nuria Picas, a remporté les chevaux de vent mythique pour la troisième fois consécutive. Picas no va tenir rival en el transcurs de la prova, que va dominar amb mà de ferro davant de Uxue Fraile i Laia Andreu.


Ultra Wind Horses est une course de montagne de 100 km et 13.320 mètres du cumul qui se déroulera du 8 au refuges de montagne à Moixeró Parc Naturel.


"Tenia moltes ganes de fer-ho bé, d’acabar la temporada amb un triplet i estic molt contenta. M’estimo molt aquesta cursa, és casa meva i tornaré sempre que el cos m’ho permeti. Voldria agrair a tots aquells que m’han animat al llarg del recorregut, se’m posa la pell de gallina a cada moment, ha sigut molt especial. Aquesta victòria és per tots vosaltres”.


Nuria Picas dominé le Cheval Vent annuelle, qui a remporté avec un temps de 12:05:45.


Cette année, la course a eu lieu le 21 Septembre.


À 7 h Spades excités de voir l'environnement qui existait dans les rues de Baga, avec plus de 1000 coureurs attendent le coup d'envoi.


Spades est sorti fort dès le début, une race bien connue, comme c'est son terrain d'entraînement habituel.La première ascension a été difficile, et le Nid d'Aigle est difficile.


Picas, però, va saber jugar el seu joc i va anar de menys a més, tal i com és habitual en ella, i va arribar a cada control amb el temps que s’havia marcat. L’ampliació del recorregut fins a 100km no va semblar molestar l’atleta: “J'ai trouvé difficile d'augmenter la distance.».


De la ville de Bellver (39 km) course a grimpé dans l'abri Prat Aiglon (58 km), après avoir traversé les montagnes pour passer les Gosolans Cadi et de là suivre le chemin de plusieurs abris dans la route


Picas no va perdonar i a partir d’allà va imposar el seu ritme fins a la meta, on va arribar amb un temps de 12:05:45. La corredora va arribar a Bagà victorejada per tots els assistents i, emocionada, va agraïr el suport de l’afició i va tenir un rècord especial: “ J'ai un dossier très spécial Farriol Teresa et sa famille.


La maison de courtage a déclaré qu'il s'attend à continuer la compétition dans la course depuis de nombreuses années "Tenia moltes ganes de fer-ho bé, d’acabar la temporada amb un triplet i estic molt contenta. M’estimo molt aquesta cursa, és casa meva i tornaré sempre que el cos m’ho permeti".


 

Baga 21/09/2013

Texte: Communiqué de Nuria Picas

Photo: Jordi Saragosse