Le weekend dernier, les installations Berga Resort s'est félicité de la concentration de la plupart des composants et le directeur de Centre technique Racing Mountain (CTCMC) FEEC de Arnau Anguera. L'objectif principal du Centre les coureurs de train âgés de 16 à 23 ans qui veulent concourir aux sportifs de haut niveau.


Berga Resort, un collaborateur régulier de l' FEEC (Fédération des randonneurs Catalogne), Dépouillé leurs installations pour développer des séances d'entraînement prévue pour le week-end.


La concentration a commencé samedi à 15 heures, avec la première montée en intensité spécifique entraînement.


Diumenge al matí els esportistes es van desplaçar fins al bages per participar a la Cursa de 10 Km de Callús. La carrera va ser encapçalada des del primer moment per Diego Cardozo (CE Besalú), qui als últims metres de la cursa va demostrar el gran companyerisme que hi ha al grup, i va esperar els companys Carles Artigas (AE Escoltes i Guies) i Jan Margarit (UE Matadepera) per creuar la línia d’arribada plegats i completar un podi íntegrament compost per esportistes del Centre.


La 4a posició va ser per Eloi Borràs (CE Muntanya Capafonts). Molt bones i treballades posicions també de David Terns (Ski Club Camprodon SE), Sergi Brau (CE Solsonès), Manuel Rullán (CE Pontsicà) i Biel Mossoll (CE Olot). En categoria femenina, Joana Roma (CE Torelló) es va classificar en 1a posició de la categoria sub-23.


Arnau Anguera, Directeur de CTCMC: «Nous sommes très reconnaissants à Berga Resort leur traitement et de nous donner leurs installations pour faire de cette concentration.


Texte dans fotografia: Berga Resort