A Berga Resort continuem apostant pel vostre benestar. Per aquest motiu hem incorporat un nou servei d’hidroteràpia. La hidroteràpia és una disciplina que s’engloba dins de la fisioteràpia i consisteix en tractar malalties i lesions per mitjà de l’aigua.


Aquesta teràpia aquàtica o rehabilitació consisteix en realitzar activitat física, exercicis i moviments aquàtics sota la supervisió d’un professional que permeten una recuperació més ràpida.


La hidroteràpia està recomanada a persones incapacitades i pacients amb tot tipus de lesions musculars o físiques com per exemple mal d’esquena, problemes de malucs, articulacions, post operatori, pacients amb artritis. Amb aquesta teràpia les persones guanyen força dins l’aigua ja que estan amb un ambient sense pes i els permet realitzar moviments que fora de l’aigua no podrien fer i sense dolor.


Per realitzar l’activitat de la hidroteràpia és aconsellable que el metge us hi derivi.

Berga, 24/05/2013