Berga resort centre esportiu amb allotjament i camping al pirineu català, al berguedà amb animació per a nens i spa colabora amb el banc de sang i teixits

 

Un any més, el Banc de Sang i teixits, juntament amb Berga Resort, pretén sensibilitzar a la població catalana sobre la necessitat de prendre costum de donar sang.

 

La iniciativa consisteix en fer una crida a la participació que busca, principalment, salvar vides. Per aquest motiu Berga Resort obsequiarà a tots els donants i nous donants amb un 2×1 en bungalow o càmping o circuit d’aigües, o bé es podrà utilitzar les instal·lacions del Resort que podeu veure a la pàgina: www.bergaresort.com

 

Els responsables de la iniciativa tenen previst fer una difusió d’unes 150.000 butlletes, fet que suposaria aconseguir les reserves necessàries per aportar al banc de sang i assegurar el subministrament en els moments més necessaris.