Aquest event se fa el 1 desembre 2016

El Berguedà és una comarca de caça, amb boscos on els caçadors poden gaudir de la seva afició. I no només ells, sinó també els amants de la cuina complexa i rica, com és la cuina de caça. Des de mitjans de novembre fins a finals de gener, diversos restaurants de la comarca ofereixen, com a mínim, un plat de caça per mostrar el potencial de la terra al plat.


La campanya de la cuina de la caça és una de les activitats gastronòmiques del Berguedà que contempla el calendari culinari de la nostra comarca, com la cuina del bolet o la cuina de la tòfona, que permeten configurar un calendari anual de campanyes gastronòmiques basades en productes que identifiquen la comarca.


Enguany, seran 10 establiments que oferiran plats relacionats amb la caça del territori: llebre, conill, perdiu, cérvol i senglar. Aquests restaurants son: Ca l’Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou de Bagà, Restaurant La Cabana i Restaurant Sala de Berga, Restaurant Els Roures d’Espinalbet, Restaurant El Recó de l’avi de Guardiola de Berguedà, Restaurant Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, Restaurant La Nau del Guixaró, Restaurant Hostal Cal Fuster de Serrateix i el Restaurant Cal Candi de Vilada.


 

Tornar