Aquest event se fa el 1 desembre 2016

ÀNGEL PRAT fotografia (1940-1980)
Logos Berguedà inicia l’espai d’Artistes Berguedans amb la figura d’ Àngel Prat i Pujol (Colònia Vidal 1906 – Sagàs 2002), fotògraf d’afició, amb la voluntat de difondre el valuós llegat fotogràfic que va deixar i apropar-nos també a la seva figura.


Àngel Prat, pubill de Vilardaga i fotògraf amateur, va veure recompensada la seva gran afició a la fotografía amb nombrosos premis nacionals i internacionals. Un llegat vivencial i documental de primera magnitud sobre el paisatge del Berguedà, les feines agrícoles a les masies, les colònies tèxtils, la crònica social i periodística, sense oblidar les imatges dels seus viatges ni les fotografíes d’autor.


ActivitatsTaller de col·lodió i taller de polaroids (per Miquel Àngel Prat), concurs de fotografia, Caminada Vilardaga-Sagàs, Visites guiades, Xerrades món rural, Mapping.


Exposició – es podrà veure al teatre del Museu de la Colònia Vidal i al Centre Logos Berguedà de l’Ametlla de Merola (Puig-reig), del juny 2015 fins el gener 2017. Comissaria d’aquesta exposició Sònia Granel.


Més informació i reserves:

Logos Berguedà

www.logosbergueda.cat

Tel. 93.820.41.93 / logos@logosbergueda.cat /


Horari: Obert cada dia.

Lloc: Museu de la colònia Vidal / Logos Berguedà
Plaça de l’Església, 5-6 08672
L’Ametlla de Merola. Puig-Reig (Barcelona)

Preu: 10 € / 7 € Pack Logos, Pack Museu

Tornar