Un grup de periodistes ha fet escala aquest cap de setmana al REGION. Ho ha fet en un viatge de premsa sobre turisme industrial que ha organitzat l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, i en el qual han pogut conèixer de primera mà el patrimoni industrial de la comarca.


Durant el cap de setmana, els periodistes han visitat el Museum in Colony Vidal , the Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, he Cement Train, els Artigas Gardens, he Museu del Ciment, the Petroleum mine of Riutort and Cercs Mine Museum. Aprofitant la temporada de Mushrooms, a més, han participat en les activitats culturals i gastronòmiques del Mercat del Bolet de Cal Rosal i en un taller de cuina del bolet al Molí del Casó de Bagà.


El proper dimarts 7 d’octubre, també visitaran el Berguedà 22 touroperadors d’Àustria, Azerbaijan, Bèlgica, Corea del Sud, els Estats Units, França, Hongria, Itàlia, Japó, Kazakhstan, Països Baixos, Polònia, el Regne Unit, Rússia i Taiwan. Aquesta visita, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme en el marc del Buy Catalunya, pretén promocionar turísticament la comarca i donar a conèixer els seus principals actius com a destinació turística de referència dins la marca Pirineus.


 

Foto: Grup periodistes que visitat el Berguedà
Text: Nació Berguedà