L’atleta ha vençut la TNF Australia 100 en temps rècord i consolida el lideratge de les Ultra Trail World Tour Series

L’atleta ha superat en 10h 57’ 21” els 100 km de la prova australiana, amb un desnivell acumulat de 5.000 metres situant-se tretzena a la classificació general.

“Estic molt contenta amb aquesta victoria i també de com están anant els resultats. No esperava poder tenir un inici de temporada tant rodó amb tres victòries. Ara tocarà descansar una mica, estar amb els meus i preparar nous reptes” Declarava Núria Picas


Núria Picas ha demostrat, un cop més, per què és considerada una de les millors atletes d’ultra running del món. En aquesta ocasió ho ha fet guanyant, sense que cap rival li pogués fer ombra, la TNF Australia, una prova de 100km i 5.000m de desnivell que s’ha adjudicat en 10h57’21’’ i rècord de la prova inclòs. Amb aquesta victòria Picas fa el triplet en les tres proves de l’Ultra Trail World Tour (UTWT) que ha disputat fins ara i es reafirma en el liderat del circuit.

Núria Picas declarava: “I am very happy with this victory and how the results are going. "


The race was held today in the area of ​​the Blue Mountains, near the Australian city of Sydney and 100km circuit in 5000.


According commented "M’he trobat molt bé des del principi i he pogut gestionar bé el menjar i el beure. El circuit m’ha agradat perquè hi havia trams força tècnics amb escales verticals. Al principi he sortit darrere la Fernanda Maciel però aviat l’he pogut avançar i tot i que després no tenia cap referència del que estaven fent les meves rivals he anat avançant quilòmetre a quilòmetre, fins arribar a la meta i adonar-me que havia fet un gran pas”.

Amb aquesta nova victòria Picas té el títol de l’Ultra Trail World Tour a tocar de la mà, i només caldrà esperar per veure què faran les seves rivals en les proves que queden al campionat. Un inici de temporada dolç i fulgurant en què Picas ja ha complert amb els seus principals objectius.

A partir d’ara podrà centrar-se a preparar reptes que li venen molt de gust, com l’Ultra Trail del Mont Blanc i la Buff Epic Aigüestortes a l’agost i l’Ultra Pirineu al setembre.


Text i fotografia: Gabinet de premsa de Núria Picas