L’atleta i sòcia de Berga Resort, Núria Picas, té previst participar al Grand Raid des Templiers per tancar la temporada de trail running


El Grand Raid des Templiers, cursa de 73km i 4300m de desnivell positiu que es disputa a la zona dels Grands Causses, a França


Estic contenta d’anar a aquesta cursa, ja que em porta molts records de l’any passat. És un bon final de festa per tancar la temporada, comentava Núria Picas abans de la cursa


Núria Picas acudirà aquest proper diumenge al Grand Raid des Templiers, carrera que posarà el punt i final a una intensa temporada de trail running. L’atleta segueix arrossegant un fort refredat des de fa algunes setmanes i s’espera que aquest fet no faci variar el seu rendiment en la prova.


El Grand Raid des Templiers és una cursa de 73km i 4300m de desnivell positiu a la zona dels Grands Causses (França). Una prova clàssica del calendari gal, que es disputa sobre els antics senders que els Cavallers Templers recorrien a l’època medieval.


La prova, que l’any passat formava part de la Copa del Món d’Ultra Running la va coronar aquí com a campiona del circuit i, en aquest sentit, Picas vol tornar a la prova per rememorar els records de la passada edició i també per tornar a córrer en un circuit que li agrada.


Aquesta vegada sense cap objectiu ni pressió a la carrera pel que estic segura que ho gaudiré molt. És una carrera bonica que més em porta molt bons records així que crec que és una manera molt bona de posar punt i final a la temporada, comentava Picas abans de la cursa.


El Grand Raid des Templiers sortirà de la localitat de Millau en un circuit circular que començarà a les 5:15h, amb més de 2.800 atletes en la línia de sortida.


Text: Press Nuria Picas

Foto: Jordi Garcia Localpress