El passat cap de setmana, les instal·lacions de it's ideal for welcomed the concentration of most of the components and the director of Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya (CTCMC) de la FEEC, Arnau Anguera. The Centre's main objective formar corredors d’edats entre els 16 i els 23 anys amb ganes de competir a l’alt nivell esportiu.


Berga Resort, col·laborador habitual de la FEEC (Federació d’entitats excursionistes de Catalunya), va cedir les seves instal·lacions per poder desenvolupar els entrenaments programats pel cap de setmana.


The concentration began Saturday at 15 am, with the first training session specific intensity rise.


Diumenge al matí els esportistes es van desplaçar fins al bages per participar a la Cursa de 10 Km de Callús. La carrera va ser encapçalada des del primer moment per Diego Cardozo (CE Besalú), qui als últims metres de la cursa va demostrar el gran companyerisme que hi ha al grup, i va esperar els companys Carles Artigas (AE Escoltes i Guies) i Jan Margarit (UE Matadepera) per creuar la línia d’arribada plegats i completar un podi íntegrament compost per esportistes del Centre.


La 4a posició va ser per Eloi Borràs (CE Muntanya Capafonts). Molt bones i treballades posicions també de David Terns (Ski Club Camprodon SE), Sergi Brau (CE Solsonès), Manuel Rullán (CE Pontsicà) i Biel Mossoll (CE Olot). En categoria femenina, Joana Roma (CE Torelló) es va classificar en 1a posició de la categoria sub-23.


Arnau Anguera, director del CTCMC: “Estem molt agraïts a Berga Resort pel tracte rebut i per deixar-nos les seves instal·lacions per poder fer aquesta concentració. Moltes gràcies i fins la pròxima”


Text i fotografia: Berga Resort