Marc Coma won in the final of the Portuguese Paulo Goncalves and strengthened its leadership in the world.

   

El cinc cops i vigent Campió del Món de Rallies Cross-Country, Marc Coma, va aconseguir el passat 26 d’abril la seva segona victòria de la temporada al Sealine Cross-Country Rally de Qatar, prova que ja va guanyar l’any passat. El Rally consistia en un total de 1496 km. (1464 dels quals eren cronometrats) a través del desert Catarí. La de Qatar s’assembla força a la prova d’Abu Dhabi encara que és més pedregosa, amb menys dunes i més navegació.

   

El pilot AMV va tornar a exhibir el seu gran nivell, adjudicant-se dues victòries d’etapa, en una carrera de quatre dies que s’ha decidit per tant sols quatre segons, la diferència que ha separat Coma i Paulo Gonçalves a la classificació final d’un rally apassionant. Amb aquest resultat, el pilot d’Avià amplia a 16 punts la seva avantatge sobre el portuguès i consolida el seu lideratge al Campionat del Món de Rallies Cross-Country, amb 50 punts, després dels triomfs a Abu Dhabi i Qatar. La propera prova del Mundial pel pilot AMV serà el Rally de Cerdenya, del 31 de maig al 5 de juny.

Berga, 26 d’abril de 2013