Berga Resort va acollir el passat divendres a un grup de periodistes anglesos, alemanys i espanyols que van passar quatre dies coneixent instal·lacions turístiques i sostenibles de Barcelona i el Berguedà, entre les que hi ha Berga Resort.

   

The press trip organized by the Catalan Tourism, Tourism Barcelona, ​​Province of Barcelona together with berguedà Development Agency and the Chamber of Commerce, was aimed at promoting destinations and companies in the region since 2008

   

In the case of Berga Resort, the group was able to visit the facilities and were able to see first hand the system of individual monitoring of energy consumption of each plot, which promotes energy savings for the customer.

   

El tancament del projecte es farà el proper 16 de maig amb una jornada adreçada a directius d’empreses participants en el projecte tant catalans com francesos, a les empreses turístiques del Berguedà i a la premsa local amb l’objectiu de promoure la reflexió de la necessitat de treballar cap a un Turisme Sostenible a la comarca del Berguedà i de donar a conèixer les diferents actuacions que dins del marc del projecte Poctefa.

   

Berga, 2/5/2013

Fotos: Berga Resort