Marc Coma: "To achieve victory in Abu Dhabi was the best way to start the season"

 

TheAbu Dhabi Desert Challenge ha set l’escenari del retorn de Marc Coma que després de sis mesos retirat de la competició per la lesió que va patir a l’espatlla esquerra al Rally del Marroc. Aquesta lesió li va impedir participar al Dakar 2013.

 

El pilot d’Avià va aconseguir la seva setena victòria en aquest Rally, puntuable per el CM de Cross Country, la cinquena consecutiva, i és el pilot que més cops s’ha endut el triomf després d’imposar-se a les edicions de 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013

 

Marc Coma guanya el 7è Abu Dhabi Desert Challenge.

Marc Coma: "I'm very happy.

 

Durant aquest període de sis mesos de retirada de la competició, el pilot català de KTM i soci de Berga Resort s’ha recuperat i ha seguit un exhaustiu pla d’entrenament a les instal·lacions de Berga Resort. L’Abu Dhabi Desert Challenge és el test perfecte per preparar tota la temporada.

 

Aquest any, la suspensió de la primera etapa, degut a una tempesta de sorra, va trastocar una mica els plans de Coma ja que va reduir la proba a només quatre etapes. El pilot d’Avià tornarà a l’acció amb la disputa de la segona proba del Campionat del Món de Rallys Cross-Country, el ‘Sealine Cross-Country Rally’, a Qatar, a partir del 21 d’abril.

Berga, 17/04/2013

 

Text: Berga Resort
Fotos: www.motoringme.com