Berga Resort millora les seves instal·lacions .


L’establiment turístic Berguedà, vol continuar sent una referència al territori català, i per aquest motiu amplia i millora les seves instal·lacions.


Seguint amb la seva tendència de miollora constant i inovació, Berga Resort continuas essent el líder de muntanya a Catalunya, introduint més serveis i noves instal·lacions per als seus clients per tal que en puguin gaudir tots els dies de l’any. Per aquest proper estiu ja disposarà de nous allotjaments de lloguer tipus Bungalow Plus, 6 noves pistes de pàdel (una amb grades), una nova piscina exterior de 400m2 amb desbordant perimetral, ods nous tobogans gegants a l’actual piscina d’estiu i una nova zona de jocs infantils aquàtics.

 

Altres novetats de la temporada seran la nova zona esportiva, amb pistes de futbito, bàsquet, etc. uns 200m2 de noves sales cobertes, un nou auditori exterior amb grades, noves màquines cardiovasculars i noves bicicletes d’Spinnings.

 

Pel que fa a les infraestructures, Berga Resort ha invertit en la millora de la cobertura d’accés a internet per Wi-Fi a les parcel·les, una nova pavimentació dels carres, noves iluminàries i cablejat de Tv i més animació.

 

Segueix-nos a les nostres Xarxes Socials per a conèixer totes les
novetats, Facebook, Twitter, Instagram i Google +.