Trailwalker ist Sportinitiative Oxfam ha creat per recaptar donatius i lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Els donatius es destinen a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització en 40 països diferents.

El desafiament està inspirat en un antic exercici militar de Hong Kong que el 1981 es va convertir en un dels esdeveniments de l’organització Oxfam. Els participants de Trailwalker es comprometen a recórrer 100 quilòmetres en tan sols 32 hores.

TOUS participarà a la tercera edició de la Trailwalker Intermón Oxfam en una de les rutes de les famoses Vies Verdes de Girona, la ruta d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Han format dos equips, l’equip TOUS GOLD und Ausstattung TOUS DIAMOND.

Per tal de fer possible la seva participació el passat 25 d’octubre els dos equips de Tous es van unir a Berga Resort per tal de recaudar fonts per la Trailwalker.

 

Dissabte 25/10/2014

10:30h a 13h: Caminada de 8 km.

10:30h a 13h: Jocs de col·laboració per nens i nenes

11h: Partit de futbol masculí

12h: Partit de futbol femení

16:30h a 18h: Jocs d’aigua a la piscina

13h a 14h: vermut

14h a 17.30h: Reis amb postres i cafè.

18:30h Fi de les activitats.

 

Podeu seguir tots els seus pasos a les xarxes socials: #TOUSTEAMTW

Gemeinsam können wir aconseguir donatius i el repte de recorre a peu 100 km en un màxim de 32h.

Volem donar les gràcies a Tous per deixar-nos formar part de la Tousteamtw.