Der Pilot und Mitglied des Avia Berga Resort Sports Club, Marc Coma, va guanyar el passat dimecres dia 5 de juny, per sisena vegada consecutiva el Rally de Sardenya. Aquesta victòria suposa també el seu tercer triomf al present Campionat del Món i reforça el seu lideratge.


El pilot de l’equip AMV va acabar el Rally amb 7’ 05” de avantatge sobre el portuguès Paulo Gonçalves i amb 7’16” sobre l’espanyol Joan Pedrero.


Amb aquesta victòria, Marc Coma, consolida el seu lideratge al capdavant del mundial i es comença a preparar per la propera carrera que serà el 16 de juny a Argentina, on es disputarà el Desafio Ruta 40, la quarta prova del Campionat del Món de Rallies Cross-Country i el gran objectiu de l’any del pilot de KTM.


Marc Coma: Estic molt content. Ha estat una etapa especial i complicada, molt llarga, en la que sortint des de davant hem intentat administrar l’avantatge que teníem. Dono molta importància a aquesta victòria, ja que Sardenya és una carrera molt particular i a més hi havia la majoria dels pilots. Després de les bones sensacions que vam tenir a Abu Dhabi i Qatar, Sardenya és la confirmació de tota la feina ben feta. Ara ens toca gaudir d’aquesta victòria, però sense oblidar que la setmana vinent ja marxem cap a Argentina. Intentarem descansar al màxim per afrontar una carrera molt dura en la que, previsiblement, les condicions seran molt adverses.”


Berga, 07/06/2013