Marc Coma: "Um den Sieg in Abu Dhabi zu erreichen war der beste Weg, um die Saison zu starten"

 

L’Abu Dhabi Desert Challenge ha set l’escenari del retorn de Marc Coma que després de sis mesos retirat de la competició per la lesió que va patir a l’espatlla esquerra al Rally del Marroc. Aquesta lesió li va impedir participar al Dakar 2013.

 

El pilot d’Avià va aconseguir la seva setena victòria en aquest Rally, puntuable per el CM de Cross Country, la cinquena consecutiva, i és el pilot que més cops s’ha endut el triomf després d’imposar-se a les edicions de 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013

 

Marc Coma guanya el 7è Abu Dhabi Desert Challenge.

Marc Coma: “Estic molt content. M’he trobat millor del que esperava. Afrontava aquesta prova amb l’objectiu de recuperar sensacions i ritme de competició. La victòria a Abu Dhabi és la senyal que tota la feina que hem fet durant els 6 mesos de recuperació de la meva lesió i durant la carrera ha sigut bo. Cada dia m’he trobat millor i a les dues últimes etapes les sensacions ja han estat molt bones, suficients com per portar el pes de la carrera. Mica en mica li hem donat la volta al rally. Era important estar allà davant i no cometre errors. Més enllà de la victòria, que és molt important, aquest triomf és la senyal de que estic recuperat de la meva lesió a l’espatlla esquerra i que tota la feina realitzada durant la meva recuperació ha set bona.”

 

Durant aquest període de sis mesos de retirada de la competició, el pilot català de KTM i soci de Berga Resort s’ha recuperat i ha seguit un exhaustiu pla d’entrenament a les instal·lacions de Berga Resort. L’Abu Dhabi Desert Challenge és el test perfecte per preparar tota la temporada.

 

Aquest any, la suspensió de la primera etapa, degut a una tempesta de sorra, va trastocar una mica els plans de Coma ja que va reduir la proba a només quatre etapes. El pilot d’Avià tornarà a l’acció amb la disputa de la segona proba del Campionat del Món de Rallys Cross-Country, el ‘Sealine Cross-Country Rally’, a Qatar, a partir del 21 d’abril.

Berga, 17/04/2013

 

Text: Berga Resort
Fotos: www.motoringme.com