Nuria picas entrena para la andalucia Bike Race en Berga Resort

L’actual campiona mundial d’Ultratrails, Núria Picas debutarà aquesta any 2013 en una modalitat que li serveix d’entrenament pels seus grans objectiu de la temporada, com és el BTT.

 

Spades formarà parella amb l’actual campiona estatal de XCO, Anna Villar per disputar una de les proves per etapes de BTT més important d’Europa com és l’Andalusia Bike Race.

 

Nuria Picas té com a gran objectiu aquesta temporada 2013, reeditar el títol de la Copa del Món d’Ultratrails, per això està portant un pla específic d’entrenament amb el suport de les instal·lacions de Berga Resort on li permet combinar el córrer amb la bicicleta de muntanya. És per aquest motiu que l’actual “runner” participarà a la ABR organitzada per OCTAGON.

 

Nuria Picas ha volgut explicar que “estic il·lusionada amb la temporada 2013, perquè em toca defensar el títol mundial d’Ultratrails i això em motiva. A més, començar‐la participant a l’Andalusia Bike Race és encara més il·lusionant. Aquesta prova em servirà com un entrenament de qualitat i per veure a quin nivell estic en comparança a les “cracks mundials” d’aquest esport“.

 

Té com a objectiu primordial, aquesta temporada intentar revalidar el títol mundial d’Ultratrails, tot i que no renunciarà a participar a la Copa del Món d’Skyrunning. En el seu calendari no faltarà la cita a l’UltraTrail Du Montblanc del proper 29 d’agost, com tampoc, quan s’acabin de concretar les dates, de la “Cavalls del Vent”.

Durant aquesta pretemporada, Nuria Picas confirma la seva presència a l’Andalusia Bike Race que es disputarà del 24 de febrer a l’1 de març per terres de Jaen i Córdoba; l’Ultra de Montserrat “La Portals” que es durà a terme el 13 d’abril i l’UltraTrail de Barcelona del proper 28 d’abril.