Ver mapa más grande


Venir a Berga Resort amb cotxe

1) Si veniu amb cotxe i porteu Gps poseu només la ciutat de Berga (ja que els navegadors no saben trobar l’adreça de C-16, km. 96), per tant, si poseu solament la ciutat de Berga, estem a la primera sortida venint de Barcelona


2) Des de Barcelona direcció Manresa – Túnel del Cadí per la C-16, passat Manresa continuar per la mateixa carretera fins Berga, ens trobem a la 1era sortida, Berga Sud.


3) Si veniu de Girona, aeroport de Girona o Vic, heu de agafar la C-25 (l’eix transversal) direcció Manresa i passada la població de Vic, a la dreta hi ha un trencant que posa OLOST – PRATS DE LLUCANÈS – BERGA, aquesta carretera és nova i arriba a Gironella. A l’alçada de la Gironella a la rotonda agafar la C -16, direcció Berga (3 km).


4) Des de Lleida, direcció Manresa per la C – 25 , a l’alçada de Manresa desviar-se per la C-16 direcció Berga.


5) Des de França o Andorra direcció Barcelona (pel túnel del Cadí), a la mateixa carretera C – 16, sortir passat Berga per la sortida nº 95


6) Des de Tarragona – Valencia, direcció Vilafranca del Penedes per la autopista AP 7. Aquí hi han 2 opcions: a) continuar per la Ap 7 direcció Martorell i de Martorell agafar la C-16 direcció Manresa – Tunel del Cadí o bé b) desviar-se per Vilafranca del Penedès direcció Igualada – Manresa per la C-15, i a l’alçada de Manresa agafar la C-16 direcció Berga (aquesta és més curta)


Venir a Berga Resort amb autocar

Si agafeu l’autocar podeu venir amb la companyia: www.alsa.es que ve directe des de Barcelona i us deixarà al poble de Berga (1 km de Berga Resort), llavors podeu agafar un taxi a la mateixa parada de davant dels autocars.