Què fer al Berguedà amb nens?

 

No sabeu que visitar al Berguedà amb nens?


Des de Berga Resort us proposem tot un seguit d’activitats i llocs d’interès turístic per visitar amb la familia, per tal que els nens de totes les edats s’ho poguin passar d’alló més bè.


Activitats aquàtiques al pantà de la Baells, rutes, excursions a cavall, descobrir el dinosaure Barbarà, entre moltes altres opcions!


 


 

 

 


 

 


natura_2

Us recomanem què visitar amb els nens al berguedà, espais per tota la familia com granjes i centres amb animals que els nens en gaudiràn un munt:


Fuives és el centre mundial del ruc català, us faràn una visita guiada i us explicaran la història del ruc català.


Camadoca, centre de cria de fauna salvatge i educació ambiental. Fan visites guiades per observar la fauna dels nostres rius i boscos.


Granja natura de navàs, és el centre d’apropament a la natura que ofereix la possibilitat de descobrir, tocar, veure, escolar i viure la natura a través d’instal·lacions i tallers que us aproparan a la vida dels animals. Des dels més exòtics, com l’ós rentador, fins als més corrents.berga-resort-vacaciones-familias-111

Us mostrem tot un seguit d’activitats per fer amb nens al berguedà, activitats de turisme actiu des de parcs d’aventura fins a remullar-vos al pantà de la baells amb els infables aquàtics.


Parc d’aventura de Palomera i de Borredà: Parcs d’aventura al berguedà amb jocs penjats als arbres.


Berguedà nàutic: Activitats al pantà de la Baells amb lloguer de kayacs, canoes, patinets, embarcacions a motor i infables aquàtics.


Hipica Vilaformiu: és una escola federada d’equitació que té com a objectiu apropar el món del cavall a tota la gent, per tal que tothom pugui gaudir d’aquest magnífic animal i tot el que l’envolta.El Tren del Ciment (25)

Berga Resort us recomana tot un seguit de museus per visitar amb els nens. Són museus més lúdics o bé amb sorpreses que els nens en sabràn gaudir.


La casa de la patum: La Patum de Berga és una festa molt antiga, que té origens en el teatre medieval d’arrels cristianes i paganes. Veureu un audiovisual que explica que és la Patum i les comparses que s’il·luminen al ritme de la música. Entrada gratuïta.


Museu de les mines: La visita al Museu de les Mines de Cercs us acosta al món de les mines de carbó des de final del segle XIX fins als nostres dies; un ferrocarril miner us introdueix a l’interior d’una mina, el museu us mostra com es vivia del carbó i per al carbó.


Tren del ciment: El Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, conegut també com el Tren del Ciment, uneix la Pobla de Lillet amb la zona del Clot del Moro. Té un recorregut de 3,5 quilòmetres que es fa a través de diferents espais d’interés turístic com l’exposició de vehicles de transport, ubicada a l’estació de la Pobla de Lillet, els jardins Artigas, dissenyats per Gaudí i el Museu del Ciment, al costat de l’estació de Castellar de N’Hug.


Els dinosaures de Fumanya: Fumanya és el jaciment europeu més extens amb petjades de titanosaures del Cretaci superior de fa 65 milions d’anys. Les mines de carbó a cel obert de Fumanya, són un paratge d’interès geològic i paleontològic indubtable. Excavacions posteriors han descobert també altres elements d’alt interès científic com ous de dinosaure.


excursio amb nens al pont de pedret des de Berga Resort bergueda amb bungalows de lloguer, camping, wellness i spa al pirineu catala

Pont de Pedret i St. Quirze de Pedret: Trobareu el riu llobregat que passa pel pont de Pedret i us podeu banyar dins del riu.


– Parc natural del cadí moixeró amb el mític Pedraforca


– Rutes Btt