10 coses per fer al Berguedà


El Berguedà és una comarca per visitar a totes les epoques de l’any, al pirineu català, a 1 hora de Barcelona.


El Berguedà és perfecte per fer-hi activitats d’aventura, senderisme, relax, visitar museus, romànic, etc i moltes coses per fer amb nens


Els amants de la natura hi trobareu el parc natural del Cadí-Moixeró, un dels Parcs Naturals més grans de Catalunya; el Pedraforca i altres espais naturals protegits que us permetran acostar-vos a la natura, practicar-hi senderisme, nòrdic walking, Btt, escalada o qualsevol altra activitat en el medi natural.


Per aquells que preferiu la cultura trobareu elements patrimonials i museus que us permetran conèixer l’evolució de l’Alt i Baix Berguedà des dels seus orígens fins als nostres dies: Sant Quirze de Pedret o el Museu de les Mines de Cercs en són alguns exemples.


Si el que voleu és gresca, la Patum és la festa de la comarca per excel·lència; però també hi ha altres festes de notable interès: la Fia Faia, la Festa del segar i el Batre i moltes més.


La gastronomia de l’Alt Berguedà ofereix una cuina típica de muntanya complementada pels preuats bolets, blat de moro escairat, etc


Benvinguts !