Núria Picas recull el premi com a Millor Esportista de l’Any 2015 al costat del futbolista Gerard Piqué.


El premi, atorgat per la UFEC i el Diari Sport li va ser lliurat ahir a la nit en el marc de la Festa de l’Esport Català a Barcelona

“Per a mi és un honor haver estat escollida millor atleta del meu país, i més al costat d’un gran referent com és Gerard Piqué. Aquest premi també és un reconeixement al nostre petit esport i em dóna força per seguir endavant”, declarava Núria Picas


L’atleta Núria Picas va recollir, ahir a la nit, el premi que l’acredita com a Millor Esportista Catalana de l’Any 2015. Aquest guardó, lliurat conjuntament per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i el diari Sport reconeix el mèrit esportiu d’atletes catalans en tota mena de modalitats esportives. En categoria masculina, el guanyador ha estat el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué. Piques va rebre el guardó en el marc de la Festa de l’Esport Català, celebrada ahir a la nit al Museu Marítim de Barcelona.


“Per a mi és un honor haver estat escollida millor atleta del meu país, i més al costat d’un gran referent del futbol mundial com és Gerard Piqué. Aquest premi també és un reconeixement al nostre petit esport i és gràcies a trofeus com aquest que ens ajuden al fet que les curses de muntanya siguin més conegudes “, declarava Núria Picas.


El jurat del premi va premiar Núria Picas “per la seva aportació a les proves de trail running, on ha destacat per sobre de les seves competidores”, segons explicava el Diari Sport i destacava alguns èxits esportius, com el doblet en l’Ultra Trail World Tour.


“Aquest premi és un dels més especials que m’han donat, ser considerada la millor atleta del meu país és un reconeixement que m’omple d’orgull. Només tinc paraules d’agraïment a la UFEC i el diari Sport, i em segueix donant forces per seguir lluitant per sumar títols per a l’esport català “, declarava Núria Picas.
A partir d’ara Núria Picas es centrarà en preparar la temporada de trail running, que començarà en unes setmanes amb la Transgrancanaria.