Moltes gràcies!


El passat dissabte 6 d’abril vàrem celebrar al primera trobada de l‘associació de families nombroses de catalunya (FANOC) a les instal·lacions de Berga Resort!


Vàren participar unes 16 famílies, unes 90 persones que vàren conèixer les activitats que realitzem durant tot l’any a les instal·lacions del complex turístic de Berga Resort, on l’equip d’animació de Berga Resort va distribuir per totes les instal·lacions de Berga Resort, començant amb un gran esmorzar de coca i xocolata i seguidament les activitats durant tot el dia.


Les activitats, es vàren dividir en 4 franjes d’edat, començat pels nens de 3 a 6 anys, els de 7 a 12 anys, i els de + 13 anys i sense oblidar els adults. Cada grup d’edat tenia unes activitats organitzades de manera paral·lela com per exemple tallers de decoració de casa “scraapbooking” amb una nina focucha, conta contes al xiqui parc, la oca aquàtica a la piscina climatitzada, partides de pàdel a les instal·lacions esportives, bingo i gimcanes.


També hi ha qui va gaudir amb la seva familia del circuit spa per relaxar-se d’una forma diferent.
L’activitat estrella va ser la mini disco i l’espectacle de pallassos que va durar 2 hores per tal que la família pogués riure i passar una bona estona veient la mostra de un munt d’espectacles que es realitzen a Berga Resort.


Per finalitzar es va fer una série de sortejos d’estades en bungalow i entrades dobles al spa amb totes les famílies que hi van participar.
La majoria de famílies van aprofitar per fer estada durant tot el cap de setmana i així gaudir de les piscines climatitzades cobertes, gimnàs i classes dirigides, xiqui parc i de l’animació durant els tres dies.


Gràcies a tothom!


 

actividades y animacion para niños fanoc encuentro familias numerosas en Berga Resort (bergueda) con bungalows y camping en la montaña