nuria picas entreno peses fitness al gimnas del wellness de berga resort, entrenament cavalls vent, muntanyaNúria Picas esportista d’elit té com a punt d’entrenament Berga Resort

 

 

Guanyadora de Cavalls del vent’12 i campiona de la copa del món de l’Ultra SkyMarathon.

 

 

“Tenim una comarca excel·lent, el Berguedà, per practicar tot tipus d’esports a l’aire lliure, i a més, està molt ben situada. Jo sempre dic que tenim dos grans gimnasos, un a l’aire lliure que és la pròpia comarca, i un d’interior, el Berga Resort, una oferta immillorable”.

 

 

“Tot i que la major part del meu entrenament sigui a l’aire lliure, en trec molt de profit, ja sigui fent exercicis de musculació a la sala de peses, natació, o el que per mi és la nineta dels meus ulls, la zona de relax, el wellness spa, vital per una bona recuperació”.

 

 

1/11/2012